**Suhaila's area**
adegan2 HARI NIE.!
Sunday, December 12, 2010 | 7:33 AM | 0 ♥ Sweet Candy
bismillahirrahmanirrahim*muke puas*

salam kwan2.!entry hari nie first skali nk cite pasal hajat mengidam kat BIHUN SUP PAK CIK LEMAN suda pun tercapai,,yeay3.!hahahXDtd,,pegi tesco,,x abes2 g tesco i nieh,,haha,,ape slahnyer kn,,shoping jugerk~kui3,,lpas blek dr tesco ayah tnye nk mkan kat mane,,ceh3,,bkan nk mkan kat tesco jerk,,demand jerk anak ayah nieh,,haha,ade 3 tmpt jd disuggestkn,,antare 2 sa2 shajer dpilih,,ape lg,,KEDAI PAK CIK LEMAN ,haha,,i gtaw u all,,memg sedaapp taw kat cni,,kedai kopi jerk,,ekh2,,kdai mkan kot,,tp roti canai,,bihun,mee sume sedap laa,,memg rmai laa wak2 mlam2 mcm nie customer dye,,kitorunk mkan kat cni la td,,memg teringin betul nk mkan bihun sup,,lama sudaa x mkan,,amek kaw,,mama order 5 skali.!ehem3,,sorunk sa2 jer ekh,,bkan 5,,ape lg mkan *dgn lahapnyer*pedas pon x kesa da,,mkan mcm tengok filem hindustan pulak:)ngeh3,,nieh3 kat bwah,,snap pic:)nk cket x??meh3,kite suapkn nk?XDnyum3!


nie bnd ke2 i nk cite dlam entyr kali nieh,,betul x puas hati dgn perkare yg berlaku nieh,,x de la x puas aty,,tp geram,,klakar pon ade jugek,,pelik skali,,td kat tesco,,i ngan ma cis g toilet,,pham2 la kn nk uat ape,,pas da kuar toilet kitorunk g la tengok cermin uw,,betul sane,betul sini,,tetibe ma cis ckap dye nk msuk toilet pulak,,1st td i jer msuk toilet,,mse ma cis msuk toilet uw ade pulak makcik nieh ngan ank dye lbh kurng 3 tahun agaknyer,lelaki pulak 2,,msuk toilet,,mkcik uw msuk tolet sblah mma cis nyer,,i mase uw tengok la cermin,,tetibe tengok bdak kecik uw meniarap tengok lobang kat bwah toilet uw,,mak oi,,mengendap ke dye??abeh la akaq aku,,x suci nant,,XDi pulek dgn muke bengkek menyebut,,HAIPP.!hahaha,,garang kn,,yeler,,x malu betul skodeng2 org,,bru bdak kecik,,ntah jd ape bsar nant,,ngeng~sempat jugek aku snap pic wak2 bdak nieh skodeng,,haha:)
sebelum,,
selepas:)tengok tuh.!saye ade bukti,,XD

THE,END.

♥ The Boss ♥

  
 Assalamualaikum :) I am suhaila. A girl who is trying to be a better muslimah through days. Pray for Gaza, please <3

♥ Leave me a message ♥



♥ Credits To ♥

Skin By Little Miss : //Suhaila Roslan
Edit by You : SUHAILAofie