**Suhaila's area**
CONTEST kenangan terindah
Tuesday, December 21, 2010 | 5:14 AM | 0 ♥ Sweet Candy
ASSALAMUALAIKUM YA SOHIBI.!

ni hao ma??hehe,,saja aja testing foreign language yang sue belajar kat sekolah,,tak apa lah kan,,tak salah rasanya:)herm,,entry kali ini sue nak cite pasal CONTEST KENANGAN TERINDAH yang sue nak masuk nieh,,haha,,ceh3,,first time taw masuk contest,,dupdapdupdap,,haha,,sue ditag kan oleh miss ini:-tina-,,




syarat-syarat pertandingan


1.pertandingan terbuka kepada semua blogger
2.pilih satu gambar kenangan terindah 2010 anda dan anda mesti ada dalam gambar itu
3.tulis satu entry for the picture beserta tarikh
4.put banner contest kat dalam entry dan sidebar blog anda
5.tag 2 orang rakan blog anda
6.tarikh tutup 31 disember 2010
7.lastly anta link kat sini http://www.teratai-wangi949.blogspot.com/


KENANGAN TERINDAH:)

suhaila pilih gambar ini,,sue gabungkan banyak picture dalam satu gambar sebab ianya semua berkaitan,,tak boleh tinggal walau satu pun sebab ia adalah sangat bermakna,,gambar ini diambil pada HARI ASRAMA TERBUKA sekolah menengah sains muzaffar syah,,24 april 2010,,hari asrama terbuka nieh seperti pertandingan dorm yang terbaik,,ibubapa dan pelajar-pelajar dibenarkan melawat dorm di asrama,,

sebelum hari istimewa ini menjelang semua dorm sangat bertungkus lumus menghias dorm,,seperti dorm sue,,kitorunk tido memang lambat la,,sampai cikgu pun da faham kenapa lemau ja kitorunk kat dalam kelas,,haha
sangat la best time decoration dorm nieh,,kitorunk bekerjasama dalam melakukan semua kerja,,hasil-hasil nya pun sangat memberangsangkan,,i love it.!kat atas nie la hasil karya-karya seni DORM B(BEE BUGS BERRY)bergabung:)kitorunk sangat berpuas hati dengan hasilnya,,cikgu pun puji taw:)

tema dorm kitorunk nie ala-ala english style,,hee,,memang la setiap tahun ada pertandingan dorm nieh,,tapi tak semestinya ahli dorm semuanya sama,,tu la yang sedih,,kalau boleh rase nak dok selamanya bersama,,tapi mesti ada yang keluar,,especially form 5 kan,,sob3.!yang buat kitorunk gembira apabila kitorunk nya dorm dapat naib johan taw,,rase terharu sangat,,hasil titik peluh selama nie berbaloi la kan,adek-adek dorm sue pun seronok,,walaupun tak dapat tempat pertama,kami bersyukur,,sekurang-kurangnya,,ada yang membuatkan kami gembira,,sangat rindu moment nieh,,dan paling TERINDAH:)

THE.END.
sue tagkan
im done,tata~SALAM:)

♥ The Boss ♥

  
 Assalamualaikum :) I am suhaila. A girl who is trying to be a better muslimah through days. Pray for Gaza, please <3

♥ Leave me a message ♥



♥ Credits To ♥

Skin By Little Miss : //Suhaila Roslan
Edit by You : SUHAILAofie