**Suhaila's area**
KEDUKAAN dalam KEGEMBIRAAN~
Friday, December 10, 2010 | 10:07 AM | 0 ♥ Sweet Candy


ASSALAMUALAIKUM:)

HEY guys,,ari nie mcm2 laa berlaku,,ade yg sedih ade yg gembire,,yg sedih uw datang secara sekaligus,,yg gembire pon same jugak:)hee,,meh i story mory sket kat korunk,,haish3,,cerite sedih dlu la kn,,START,em,,pg td tengah2 i bsuh pinggan kat dapur uw tetibe dgar announcement dr masjid,kalo da anniuncement uw sure2 la ade org yg suda ke rahmatullah,,pelik la i kn,,nk taw jugak sape uw sebb x brape jelas,,n then i pegi la tanye parent i,,diorunk ckap ade 2 org bdak meninggal,,accident kol 2 pg td,,dye yg dulu2 pernah baling2 batu kat umah atuk uw la,,serte merte ingatan aku ligat berpusing,OH.!2 bkan abg dak faizal ker?*faizal,,pnah kwan ngan dye wak2 skolah rendah n skola agame*erm,,yg 2 la kot,,meninggal da dye,,INNALILLAHWAINNAILAIHIRAJIUNN,,mcm x percaye jerk kn,,kwan yg dlu i pnah kwan,pnah ckap ngan dye,,,skjap jer da x de,,skali pegi due2 pulak uw,,kesian parent diorunk,,sgt sedih,,sape x sedih kn kalo tetibe jerk,x de angin,ribut,hujan,sekelip mate dua orank ank da xde SELAMENYER,,mungkin ALLAH lg sygkn diorunk,,kite doakn yg terbaek untuk diorunk yer.!:)

BERITE GEMBIRE,START,erm,lpas mama g melawat org meninggal,,kitorunk sume siap2,after maghrib sebab da plan nk g smbut ma bday:)ma bday diz year,NO CAKE,sebb kitorunk da muak mkan cake,ceh3,kitorunk clbrate kat PIZZA HUT jaya jusco AEON,,nyum3.!kenyang betul kn3,,b4 pegi mkan kat si2,,mama g bwak i kat kedai jam, CITY CHAIN ,,cube teke dpat ape??hehe,,i got a new WATCH la babe..!,,suke3,,penat pilih taw,,akhirnye i pilih jugak sa2 jam yg berjename SOLVIL untuk menghiasi pergelangan tangan i nieh.!i pilih soft colour jer,,tenang bile tengok:)n then,,ma luvly akaq,NORAZREEN KHAIROLBONG ajak i g pilih beg,hehe,,gumbire3,,jalan punye jalan lame betol smpai perut da berkeroncong,,akhirnye i dpat juge plih beg yg sesuai kat PADINI CONCEPT STORE,,i beli beg VINCCI COLOUR GREY GI2,,NICE,,SUKE SGT3,kat cni i nk ckap i syg gler la kat ma family,,best sgt:)thank ayah,mama kak areen,ija n acap,,uall cheer ma life up la dear~XD
VINCCI BAG:)RM149,20%
*Bek kn akaq sy nieh??XD*
SOLVIL WATCH:)RM299,25%
*mama2,terima kaseh,ily~*ape senyum2??XD*yg kecik skali uw plg byk makan.!*nyum3.!


wah3,,hepy nyer,,tp,,pas abes makan,pas abes g beli J.CO,masuk je blam kete,,hp ayah bunyi,,msg msuk yg mengatekan mok long tijah dah kembali ke rahmatullah,,rase mcm nk tampar3 jerk muke,mcm x percaye.!lpas sorunk,sorunk lg,,x bazer mase,ayah pon drive stret ke rumah arwah,,sebaek smpai,suasane memg sgt menyedihkn,,arwah meninggal kat hospital kol 6 lbh ptg td,,wak2 smpai diorunk tgah mandikn jenazah,,nk tanam mlam nie jugak,x nk lewat3,dlam pukul 11.30mlm,lpas abes disembahygkn,,bertolak ke kubur untuk menanam jenazah,,kalo korunk tertanye2 sape yg meninggal nie??igt x i ade cite pasal i g ospital entry yg before2 nieh,,makcik uw la yer,,semoge rohnye tenang dan bersame org2 yg beriman,,


MARI RAMAI2 SEDEKAHKAN ALFATIHAH KEPADA YANG TELAH PERGI:)



♥ The Boss ♥

  
 Assalamualaikum :) I am suhaila. A girl who is trying to be a better muslimah through days. Pray for Gaza, please <3

♥ Leave me a message ♥



♥ Credits To ♥

Skin By Little Miss : //Suhaila Roslan
Edit by You : SUHAILAofie