**Suhaila's area**
KOREAN ?
Wednesday, December 22, 2010 | 5:25 AM | 2 ♥ Sweet Candy
BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM:)

hey3,,whats up everybody?hari nie sue nak cerita cite hot2 nieh,,haha,,actually benda nieh da lama melanda da,,benda ini seakan-akan demam bagi orang-orang malaysia nie ha,,*termasuk aku*especially kamu-kamu yang gugurl nie la kan,,gurl macam kita-kita nieh,,haha,,KOREAN,,ekh..macam penah dengar aja,,ape pulak tak penah,,tajuk nie kalau buka cerita,,semangat lah tuh,,berkobar-kobar lagi tuh nak join bercerita kan,,kan?memang semenjak tahun ini,,makin menjadi-jadi ya minat kita-kita nieh kat korea,,korea,,semua la pasal korea,,except peperangan yang berlaku antara korea selatan dan korea utara,itu tak suka laa,,haha,,artis nya,,yang paling penting kan,,macho,gantang gitu,,bukan artis kita x ada yang gantang-gantang,,ada juga,,tapi entah kenapa la selera kami-kami nieh ada dekat lelaki putih ala-ala jambu muka suci dan bersih kat korea tuh,,haha,,MAAF YA.!

kalau dekat sekolah sue nie,,alamak ai,,memang la ramai da pekena dengan bomoh korea nie,,semua macam layan gila aja cerita-cerita,lagu-lagu yang datang dari korea,,budak-budak lelaki kat dalam kelas siap la boleh menari ikut style-style korea tuh,,agaknya baru jatuh hati siket kitorunk kat diorunk tuh,,hahalagi tak boleh tahannya diorunk ikut sekali apa penyanye-penyanyi tuh menyanyi,,lirik tak paham apa benda entah,,dia maen tibai aja sebut,,asal ada bunyi sudah,,haha,,x dapat tengok live artis korea nie,,dengar diorunk memekak dalam kelas pon dah ok kan,,terima kasih:)

setiap bulan majalah e-pop yang mengeluarkan berita terkini tentang artis-artis korea ini,,pasti dibeli aleh kawan saya yang sorang nie,,nama dirahsiakan,,kang bagi tahu semua nak pijam,,hahahaha,,dia simpan majalah tuh macam laki dye sue rase,,tak boleh komot siket pun majalah tuh,,kalau tak,,mengamuk la,,well,,ada gambar boyfren dye dalam tuh,,mana boleh komot,,haha,,selain artis lelaki,,artis perempuannya pun hot gitu,,cun,seksi,badan ramping,,menari lawa,cute,,tuh la,,jatuh saham kami sebagai perempuan di malaysia,,boleh ke lawan diorunk?ekh3,mesti boleh,malaysia boleh.!haha,,banyak oo group-group yang terkenal di korea dan juga malaysia,tapi yang paling sue minat,BIG BANG.!muah3.haha

ha,,ceh3,macho gitu,iloveit:)BIG BANG
SHINEE,ramai kan minat group nie,lgu dye nice:)BEAST:)yang ramai-ramai nie,superjunior laa,,ss501:)okay,yang gegurl pulak,group nie hari tuh datang malaysia,tau kan?WONDER GIRLS:)
GIRLS GENERATION.

erm,,ada lagi bayak sangat group yang best,,tapi jenuh la tangan sue nak upload banyak-banyak kan,,setakat yang termampu suda laa,,drama-drama korea pun best yang amat,,sweet gila,,kadang-kadang sampai tangkap leleh pun ada kan,,fyi,kat astro channel 393,ada cite MYGIRL,,pukul 4.15 petang dan 10.15 malam:)meh3,join da crew tengok cite nie berulang-ulang kali,x bosan tau,haha,,

MY GIRL:)

sue pun tak tahu nape penangan korea sangat kuat sekarang,tak payah dok sah pikir-pikir,,enjoy aja tengok kan,okay,apa-apa share la okay,SALAM:)


♥ The Boss ♥

  
 Assalamualaikum :) I am suhaila. A girl who is trying to be a better muslimah through days. Pray for Gaza, please <3

♥ Leave me a message ♥



♥ Credits To ♥

Skin By Little Miss : //Suhaila Roslan
Edit by You : SUHAILAofie