**Suhaila's area**
LIKE HEAVEN?
Thursday, December 23, 2010 | 9:39 AM | 0 ♥ Sweet Candy
ASSALAMUALAIKUM,,:)

hey kawan-kawan,,hari ini,hari yang penuh ceria lagi diselebungi senyum sahaja:)LIKE HEAVEN,haha,,actually tak ada la heaven sangat,,tp,,like to-be la kan,,haha,,today,,last day sue pergi extra class,yahoo.!akhirnya sempurnaXD,,hari yang sue tunggu-tunggu sampai juga akhirnya,,penat sue tunggu,,sebulan tuh,,bagi sue,,sebulan pada waktu cuti enjoy-enjoy nieh sangat lama la kan,,sue cemburu tengok diorunk-diorunk yang pergi jalan-jalan menghirup udara pulau-pulau,,udara ladang teh,udara permainan dan banyak lagi laa,,tapi sue rase puas juga sebab ada juga yang senasib dengan sue nieh,,padan muke korunk.!haha,padan muke sue juga laa,,XD,,ala tak apa-tak apa sue buat satu pengorbanan besar la kiranya untuk SPM kan,,harap sangat sue can get stret a+..pray for me okay fren:)

okay,,sue nak cerita la sikit keadaan kat tusyen sue nieh,,waktu first-first masuk sue kenal 3 orang aja dengan lebih dekat,,tak adala dekat sangat,,itu pun budak yang duduk sebelah sue,ANIS DIANA,depan sue,DAYANA and SHEDA,,kitorunk kawan and melekat sampai habes tusyen,tak sangka-tak sangka,meh aku cite siket pasal diorunk,,

ehem3,ini yang pakai tudung hitam tuh taw,,dye la ANIS DIANA,,bawah nyer pula amanat terakhir dye kapada ku:)hee,,,sekolah di SMK KEM TERENDAK,dye nieh adek senior sue di mozac,x sangka boleh pulak berjumpa di tempat menimba ilmu nieh,anis ini baik orangnya,,selalu saja boleh temankan aku pergi toilet tengah-tengah class nieh,,haha,,yela,sejuk sangat temperature dalam bilik uw,tak tahan sue,muahaha,,dye selalu jugak kongsi-kongsi makanan and minuman,,:)paling penting,,dye la tempat aku merujuk bila homework sue tak siap,thanx anis:)jasamu dikenang,,:)


ewah3,memang kawan-kawan sue nieh comel la kan,,haha,,bertudung pink itu AMIRAA DAYANA,sekolah di SCIPP(SC PASIR PUTEH)dan yang sebelah tuh,SHEDA,sekolah di SMS SULTAN MAHMUD:)kawan-kawan saya ini gila,nerve dah tercabut satu,,satu ka?banyak kut,,sangat happening dengan diorunk nie..diorunk nieh kecek klate,,sampai aku pun x pahe,,lame-lame kene la diorunk terangkan satu-satu kat aku,,yela,,saya budak baru blejar:)banyak kenangan manis ngan diorunk-diorunk nieh,,tetiba rindu pulak,ekh,,baru satu hari laa.!hahasheda punya amanat:)dayana punye amanat:)

last but not least,thanx n sowry 4 everything that ive done to you,dayana,anis and sheda,FREN 4 EVA,NICE KNOWING U.!SALAM:)



♥ The Boss ♥

  
 Assalamualaikum :) I am suhaila. A girl who is trying to be a better muslimah through days. Pray for Gaza, please <3

♥ Leave me a message ♥



♥ Credits To ♥

Skin By Little Miss : //Suhaila Roslan
Edit by You : SUHAILAofie