**Suhaila's area**
malacca WONDERLAND~
Monday, December 20, 2010 | 6:55 AM | 0 ♥ Sweet Candy
ASSALAMUALAIKUM:)

HEE,hey kawan-kawan seblog:)hari nie,sue da boleh update blog balek,ceh3,macam dah lama pulak tak update blog,haha,,okay3,semalam hari yang sangat memenatkan,dah habis dah kudrat sue nak buat kerja,,nak tekan keyboard pun suda tak larat,,haha,,ACTUALLY,semalam sue dan family pergi maen pesta air haha,,nak tahu tak kat mana?jeng3,ala,kat MALACCA WONDERLAND la,,yang baru buat kat ayer keruh melaka uw,,ekh?baru bukak ker,,ker aku yang lambat nak pergi,,tuh la,,orang melaka pun lambat nak pergi,,well,i busy,!*bajet*

semalam sue dengan family sampai dalam pukul dua,,almaklumlah,,hari minggu,hari cuti,,bukan maen ramai lagi orang dye,,nak naek gelungsur satu kali pun beratur bukan maen panjang lagi,,sampai kebawah tangga taw,,tapi sebab semangat nak naek gelongsor yang nampak best uw,,sanggup la sue tunggu taw,,yela,,hasilnya pun memuaskan,,baru syiok.!hehe,,sedap3,,masa maen tuh tak ingat dunia betul,*astaghfirullahalazim*sue punya tak ingat,,orang lalu sebelah pun tak perasan sape,,entah-entah adala kawan sue,,buat malu sue aje terkinja-kinja kat sana,,haha,,biar la,,sue tak hipokrit kan3?:)

kitorunk maen dalam air siap buat chicken dance,DJ kat situ best laa:)sporting yang amat,,kalo dye da sporting,,kita pun sebagai peserta mandi air kena la sporting jugak kan,,tuh la yang best:)
mandi sampai pukul 6 patuh stop,suda penat,,lepas tuh g tukar baju,,da wangi-wangi,da cantik-cantik,,kitorunk pegi kaunter yang jual gambar uw,,kitorunk pilih la gambar kitorunk yang bajet seksi dalam air,,haha,,1 gambar RM20,2 gambar RM30,,gambar dye nice,,:)suke3,,

ala-ala dinosaur tempat nie,,adeq sue suka la,,sebab dye memang minat dinosaur?sue,,da suke,,macam comel aja:)haha

best taw even ramai orang:)

sesiapa yang tak pergi lagi g la try,best:)and bole la tekan link nieh okay untuk info yang lebih lanjut,,www.melakawonderland.com.my..

salam sayang dari sue:)




♥ The Boss ♥

  
 Assalamualaikum :) I am suhaila. A girl who is trying to be a better muslimah through days. Pray for Gaza, please <3

♥ Leave me a message ♥



♥ Credits To ♥

Skin By Little Miss : //Suhaila Roslan
Edit by You : SUHAILAofie