**Suhaila's area**
MALAYSIA BOLEH.!
Sunday, December 26, 2010 | 8:26 AM | 2 ♥ Sweet Candy
ASSALAMUALAIKUM:)

mesti cerita hangat kan malaysia boleh nie,,wah3,memang sangat tak sangka-sangka malaysia boleh kalahkan indonesia 3-0 beb.!!wa chaya la sama lu,,tapi memang nampak la kan kesungguhan pemain-pemain malaysia,,sangat sayang kat karunk,,sue yang dulu tak berapa nak kenal pemain-pemain bola sepak malaysia pun da boleh kenal sekarang:)

tapi mesti jadi cerita hangat juga kan apabila permainan pada waktu second half tetiba ja berhenti,,waktu uw,,pemain kita,KUNALAN nak sepak bola,,tiba-tiba aja penjaga bol indonesia macam mengadu something,,oo rupa-rupanya MARKUS nie dye complain cakap ada orang main suluh-suluh laser hijau kat mata dye nie ha,,da la kunalan nak sepak bola,,kang tetiba mata tak nampak,,alamak kang bocor pulak,,hahah,,pepandai aja sue,,tapi lebih kurang la kan sebabnya,,permainan ditangguhkan selama 5 minit,,lepas semuanya agak-agak da selesai,,,permainan diteruskan semula,,

agak-agaknya daripada permainan diberhentikan la malaysia punya semangat sangat naik:)lepas satu,satu gol yang dijaringkan,,sampai 3 biji tau,,amek kau MARKUS,,haha,,betul-betul melompat-lompat sue dan family bersorak,,haha,,takut rumah roboh ajaXD 2gol dijaringkan oleh safee sali yang dipaskan oleh norshahrul idhan talaha,,panjang kan?idhan nie baru kawen tau,,nie mesti dapat semangat dari isteri kan,,haha,,dan 1gol lagi dijaringkan oleh ashari:)

ini dye coach terbaik malaysia,RAJAGOPAL:)

maafla blur sikit,tangkap dari tv sebenar di rumah,,baru nampak macam ori sikit,hee~
BARISAN PEMAIN:)oopocot,,semangat MUSLIM pertahankan malaysia:)muslim lg:)ngee.
pemain malaysia.chaiyok.!


walaupun kita sudah menang pada final pertandingan piala AFF SUZUKI nie,,kita kena ingat jugak okay,,rabu ini,29.12 ada perlawanan sekali lagi di indonesia,maka sama-samalah kita berdoa untuk mendapat kejayaan kepada skuad negara kita,amin,sama-sama ya.!akhir sekali,TERIMA KASIH pasukan bola sepak malaysia kerana mengharumkan nama malaysia:)

SALAM semangat dari sue.XD



♥ The Boss ♥

  
 Assalamualaikum :) I am suhaila. A girl who is trying to be a better muslimah through days. Pray for Gaza, please <3

♥ Leave me a message ♥



♥ Credits To ♥

Skin By Little Miss : //Suhaila Roslan
Edit by You : SUHAILAofie