**Suhaila's area**
MOHABBATEIN :)
Wednesday, December 15, 2010 | 6:32 AM | 0 ♥ Sweet Candy
video

salam kawan-kawan.!pernah tak anda dengar lagu hindustan??bohong la kalau tak pernah kan,,hari nie saya upload video kat atas nie sebab nak kongsi sama-sama dengan anda yang minat dengan hindustan nie,,salah satu lagu yang saya minat lagu kat atas nie la,,movie dye pon best-best kan,,x bohong la,,boleh tengok 2,3 kali,,tp sekarang cerita-cerita macam nie dah kurang,,banyak yang moden-moden kan cerita hindustan sekarang,,tapi tidak mengapa,,saya tetap sokong.!!siapa setuju dengan saya??angkat tangan.!ha,,1,2,3,45,98,,wah,,bagus-bagus,,teruslah menyokong ya.!keh3,,
ok,da3..sama-sama la share ya kalo ade berita terbaru,,

out dulu taw.!SALAM:)


♥ The Boss ♥

  
 Assalamualaikum :) I am suhaila. A girl who is trying to be a better muslimah through days. Pray for Gaza, please <3

♥ Leave me a message ♥



♥ Credits To ♥

Skin By Little Miss : //Suhaila Roslan
Edit by You : SUHAILAofie