**Suhaila's area**
PC FAIR~
Friday, December 17, 2010 | 8:28 AM | 0 ♥ Sweet Candy


lalala,,ASSALAMUALAIKUM:)

kawan-kawan,selalu tak pergi PC FAIR?mesti slalu kan,,tengok muka korunk pon da tau korunk memang slalu pegi pc fair,yelaa,blogger,mesti ada laptop,,x kan la x slalu pergi pc fair nieh,mesti macam-macam mau beli untuk upgrade ur laptop or computer,,kan3?hee,

ok3,petang tadi me n family pergi pc fair,,pc fair yang berlangsung dekat MITC(malacca trade international centre)tau kan dekat mane,,kalau ada karival-karnival yang berlangsung kat melaka nieh,mesti la sini tempat dye,,tak laen dan tak bukan lagi:)wah,,petang tadi pergi,bukan maen ramai lagi orang,,terhimpit-himpit aku nak jalan,,dengan promoter diorunk lagi,,penat nak jawab,,soalan ada jer diajukan,,"kaq,nak beli nie,,kami ade promotion,blablabla,"hehe,,memang tugas diorunk kan,,bagus2 gud job guys.!erm,,bany ak betol barang-barang yang jual kat sini,,macam-macam la,murah-murah pulak tuh,kalau ikutkan hati rase macam nak beli semua jer*ekh,lebih pulak,kaya sangat lah 2?*mak oi,,kalau nak beli semua korek tabung buah kelapa aku pon x cukup la nampaknya kan,,

cakap aje nak beli semua,last-last dua benda jer aku beli,,itu pon harga x sampai RM30,haha,yela,kan orang ada berpesan"JANGAN BELI YANG KITA MAHU,BELI HANYA YANG PERLU"jadi,disini, aku mengamalkan prinsip itu,,bagus kan aku,korunk pon kena la ingat jugak ya,,x kesah la kaya mana kita nieh,,malang tidak berbau tau,,sediakan payung sebelum hujan okay:)PC EXPO di MITC:)

USB PORT:)cumeyl kan,I like it:)dua benda nieh aja aku beli:)purple earphone and purple usb port,hehe,,nak colour mestila matching-matching kan,baru cantek,haha:)

erm,ada banyak lagi jual kat sna,laptop,mouse yang cantek,laptop bag,speaker,mp3,headphone,broadband,camera,nak tulis nieh takut x muat aja,korunk pon tau kan apa yang ada,sebab pernah pergi,jadi,lu pikirlah sendiri,haha,

ok3,kalau ada experience,jom la kita share,sharing is caring:)SALAM.

♥ The Boss ♥

  
 Assalamualaikum :) I am suhaila. A girl who is trying to be a better muslimah through days. Pray for Gaza, please <3

♥ Leave me a message ♥



♥ Credits To ♥

Skin By Little Miss : //Suhaila Roslan
Edit by You : SUHAILAofie