**Suhaila's area**
PENAT sedikitt~
Tuesday, December 7, 2010 | 6:11 AM | 0 ♥ Sweet Candy
hai kawan2 tersyg sumer,,

hari nie,hari selase, saye telah belajar sesuatu erti kehidupan:)
citer nyer gnie,,mase 2 pkul 3ptg,,wk2 yg menggembirekn sebb abesnyer EXTRA CLASS,,n then kuar la dr kelas dan menuju ke krete GOLD papa
ku yg suda sedie menunggu,,tibe2 adeq aku yg pompuan nie ckap dr dlam kete*ekh,sory bkan ckap,dye tnjuk isyarat tgan jerk*tp,meh i translate kn,,ekh,,letak buku n beg ko kat dlam bonet,,ekh??aku pelik,,ade ker buku n beg nk ltak dlam bonet,,ape kete aku da tuka jd kete kancil smpai x muat kasi beg aku duduk,,slalu ok jer,,tanpe melengahkn mase,i pon ikut je larr,,pas2 g la bukak pintu depan kete*memg aku slalu duduk si2 kalo mama x de*tetibe,,aku terkejut,,pehal pulak mama ade kat cni nie,,lawa2 pulak uw,,nk pegi mane nieh??
i pon tutup balek pitu uw g msuk ikut pintu blakang..

msuk3,aku tanye larr,,mama nk pegi mane nieh??pas2 mama ckap nk g ospital,,lg ler aku pelik,,sape saket??mama yg saket,,ha??ape pulak me
nganjing aku nieh,,da bengang aku pon senyap lerr,,ikut jerk smpai kat HOSPITAL BESAR MELAKA,,n then jaln2 nek lif g tingkat 2 tengok ade sorunk gurl,,mcm ku kenal,,oo,,nie dak KACOM ank mok long tijah nie,,aku tnye lg,,mama sape saket??ala,,ko nieh,,mok long la,,*bkan mak long aku yg sebenar,pnggilan jer*erm,,baru ler taw SURPRISE,,XDaku n family dok luar sebb bkan mase mlawat da pulak kitorunk smpai,,g la hirup3 udare sgar kat hospital uw slame 30 minit,,smpai kat ruang menunggu borak2,men2 public phone,g beli kacang..

tetibe,,aku tengok si KACOM nie lari2 kejar ade sa2 katil juru3rawat tengah tolak,,pelik la kn,,aku tnye ayah,,knape nie??erm,,nie ha,,mak long kne anta wad ICU,,wah3 gempak,terkezut aku,,kitorunk pon g la sme lari
3*ceh3*,,smpai wad ICU,,kne tahan lg,,tnguu 30 MINIT,,DOKTOR NGAH CHECK PESAKIT,,TNGGU LA,,AKU PUNYE TNGGU SMPAI DA JD PEMINTE SEDEKAH TEPI JALN DA,,DGN BAJU 2SYEN,,DUDUK BERSILE atas lantai duduk termenung,,MAK OI,,lamenyer,,smpai kol 6 lbh tnggu x dpat msuk lg,,last2,,ayah aku ckap,,jom la balek,,len kali dtg lagi,,mcm nie,,bile la bole masuk,,aku??wah,,pnat3 lari,tnggu,tetibe balek,,PNAT.tp,,ikut jelarr,,balek2 singgah g take ma LUNCH yg terbantut,,

dr cerite ini,,aku dapat mengenal erti sabar menunn
gu sesuatu,,ade juge HIKMAHNYE:)
.HABIS.MUKE PENAT NIEH~

♥ The Boss ♥

  
 Assalamualaikum :) I am suhaila. A girl who is trying to be a better muslimah through days. Pray for Gaza, please <3

♥ Leave me a message ♥



♥ Credits To ♥

Skin By Little Miss : //Suhaila Roslan
Edit by You : SUHAILAofie