**Suhaila's area**
SEMANGAT NAK BALIK SEKOLAH.!
Friday, December 24, 2010 | 9:46 AM | 2 ♥ Sweet Candy
BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM:)




semangat nak balik sekolah?wah3,,haha,,sue ptg tadi keluar dengan family beli barang-barang sekolah taw,,semangat kan3?anda bila lagi?haha,,tapi tadi keluar hujan sangat lebat woo,,bandar melaka banjir taw,,ceh3 hiperbola:)erm,,bukan banjir,,tapi air naik,,tinggi jugak la,,habis seluar sue yang bawah-bawah nie,,bertukar warna terus seluar sue,,bawah pekat ats cair,,haha,,tapi sekolah punya fasal,apedehal,,haha,,




tadi pergi beli-beli tak sampai habis laa,,belum complete lagi things to buy,,sebab hujan lebat sangat,,lain kali laa ya barang-barang yang tak beli lagi tuh kan,,tadi yang sempat sue beli hanyalah beberapa barang,,


1.baju kurung sekolah yang berwarna purple:)fyi,saya prefect pusat sumber,rajen baca buku kan saya?haha,,tapi sue pps under pusat access(comp centre)
2.kasut sekolah saya yang kulit punya dan berwarna hitam,,saya memang kena paki kasut kulit hitam ke sekolah:)
3.kasut prep yang berwarna hitam jugak,,tapi sue tak adalah beli sebijik macam kasut sekolah,,sue pilih yang ada benang-benang putih tapi tak adalah formal sangat macam kasut sekolah kan,,sekolah sue kasut nak ke prep pun mestila black.!

kasut semua dibeli di BATA:)

4.sue sempat la pulak beli scarf shawl:)haha,sambil menyelam minum air la kan,,kita jangan membazir masa,masa itu emas,XD


kedai kasut bata:) shopping nak ke sekolah:)

okay,,semangat nak ke sekolah mestilah tinggi,,barulah semangat nak belajar,,result exam pun gempak nanti,jux diz for today,ASSALAMUALAIKUMXD






♥ The Boss ♥

  
 Assalamualaikum :) I am suhaila. A girl who is trying to be a better muslimah through days. Pray for Gaza, please <3

♥ Leave me a message ♥



♥ Credits To ♥

Skin By Little Miss : //Suhaila Roslan
Edit by You : SUHAILAofie