**Suhaila's area**
BATA.
Monday, January 31, 2011 | 8:15 PM | 0 ♥ Sweet Candy
assalamualaikum semua.!

wah-wah rindu sangat kat blog saya,kesian dye dibiarkan keseorangan,,maaflah yer cik blog,kakak sibuk la,sory taw,hee,,setelah sebulan di sekolah,akhirnya balik jugak kat rumah,itupun lambat 2 hari sebab ada latihan wind orchestra,tak apa-tak apa,asalkan balik kan jumpa kamu-kamu semua,

okay-okay,sebab sebulan sekolah,macam-macam betul dah berlaku,antaranya entry kali nieh la mengenai BATA.sebab apa?sebab kami-kami semua pelajar-pelajar sekolah menengah sains muzaffar syah melaka,(perepuan ja lelaki tak berkenaan)kena beli kasut baru,sob3,!habis fulus mama saya macam nieh,kasut nya haruslah sama ya,rasanya peraturan nie timbul mungkin disebabkan oleh bukan main banyak lagi jenis kasut-kasut sekolah yang budak perempuan nie pakai,dan mungkin HEM naik menyampah nak tengok,buat sakit mate,amek kau,kena selaraskan semuanya,alhamdulillah dah jumpa kasut itu,tak adala susah mana nak cari sebab sue memang dah hafal la kasut tuh macam mane,dah banyak capture pic kasut tuh dalam otak nieh,

jeng-jeng,

pandangan dari atas,dalam kasut tuh wane kelabu ade bulat-bulat,comfort gitu :)
pandangan sisi,1 inch and half,harap tak terseliuh lakan kaki beta nieh pakai kasut nie nanti.huhu
kod kasut nieh:571-6759,,wah siap hafal taw.

semalam pegi jj,pegi kedai bata stret cari kod nieh taw,haa,beli 2 pasang,satu lagi adek saya punya la kan,huhu,kawan-kawan mozac,kalau tak tahu kod dye.nie ha,ade kat sini okay.siap ade pic lagi.

okay.thanx 4 reading this entry.!

assalamualaikum :)

♥ The Boss ♥

  
 Assalamualaikum :) I am suhaila. A girl who is trying to be a better muslimah through days. Pray for Gaza, please <3

♥ Leave me a message ♥



♥ Credits To ♥

Skin By Little Miss : //Suhaila Roslan
Edit by You : SUHAILAofie