**Suhaila's area**
will miss to write,!
Saturday, January 1, 2011 | 10:15 AM | 0 ♥ Sweet Candy

assalamualaikum.!

waa-waa,,sedih sangat la,,esok dah nak kene tinggalkan semua kehidupan sue yang telah sebulan sebati dengan diri sue,,lupekan keyboard nieh jugak,,lupekan mouse jugak,,lupekan screen comp and lappy jugak,,arggh,,!ceh,,macam tertekan sangat aje gayanya iya,,tapi tak adala begitu sangat.!sebab da banyak kali sue packing-packing barang before nak balik sekolah balik kan,,tapi rasa macam gembira aje bila ingat-ingatkan yang kali nieh,,kali terakhir la kan sue kemas barang-barang nie,,next time no more.!jadi sue ambil masa dan sangat teliti dalam mengemas barang,,tapi pelik jugak,,teliti punya teliti,,berbukit bukau juga barang sue,,ala,,biar la,,tahun last kan,,syiok:)

haha,,terbaliak la mata korunk,,tapi percayalah,,ini la barang sue,,takut tak muat aja nak masuk bonet Waja ayahku,,tambah lagi dengan barang adinda ku,,haha,,lantak la,,tak muat pergi tempah lori,senang.! :)

ehem3,,lepas nie sue tak tahu la bila masa pulak sue boleh balik rumah dan terus menulis,,kalau ada masa waktu kat sekolah nanti mesti sue akan buat post.!insyaAllah,,akan kangan sama ini blog :)sama kamu juga.haha

lepas nie kehidupan sue akan bertukar dan berpusing 480 darjah taw.pagi-pagi sue kene bangun awal,,buat duty dorm*untuk pengetahuan semuaa sue kena buat duty dorm sebab sue tak ada adik dorm,,selalunya adik dorm yang tolong kemaskan,,tapi nie da tukar dorm,,semua form 5,jadi kena sama-sama tolong la,sedih nie*hehe,,kena pergi sekolah,ingat.!belajar betul-betul,,stop "berzikir"dalam kelas,,kang tak pasal-pasal kena tegur dengan cikgu,,tahun nie kan tahun spm,,jadi buat la bebtul,,banggakan ayah dan mama :)kamu semua doakan sue,,


sue juga memikul tamggungjawab yang berat,,mungkin tak berat bagi kamu,,tapi ia sangat berat bagi sue untuk dipikul,,SETIAUSAHA RUMAH SUKAN BENDAHARA,,warna kuning taw,,sue kena la kerja kuat untuk pastikan bendahara juara lagi kan,,dan sue memegang tanggungjawab sebagai PENGAWAS PUSAT SUMBER,,jadi kena la berdedikasi ya.!sue kena bahagikan masa betul-betul supaya tak menggelabah nanti,,hehe,,hidup sue akan menjadi busy,,benda nie dah sebulan tak kacau hidup sue,,tapi dia datang lagi,,jadi kita hadapai ia sebagai satu cabaran.!
baxia.!

sebab kan sue akan lama tak update nanti meh sue tempek banyak-banyak picture sue,,boleh tengok kalau rindu.haha*bajet ade orang rindu,tak pe laa*

okay-okay,,dah.jangan tenung-tenung lagi,,haha,,okay la,,sue nak masuk tidur nie.!esok sekolah.!yeay3.!sama-sama la kita berusaha menaiki tangga kejayaan okay :)gud luck kepada semua,,will miss u all,,one big kiss for u.!

mmmmmmmuuuuuaaaaxxx.!

THE.END.

assalamualaikum :)

♥ The Boss ♥

  
 Assalamualaikum :) I am suhaila. A girl who is trying to be a better muslimah through days. Pray for Gaza, please <3

♥ Leave me a message ♥



♥ Credits To ♥

Skin By Little Miss : //Suhaila Roslan
Edit by You : SUHAILAofie