**Suhaila's area**
happy chinese new year :)
Thursday, February 3, 2011 | 5:38 AM | 0 ♥ Sweet Candy
assalamualaikum.!

xinnian kuai le.gong xi.gong xi.hehe,happy chinese new year semua yang menyambut,termasuk lah sue kan3.?yeal,fyi,ma dad chinese convert to muslim,itu la yang satu tahun ada dua kali raya,best jugak rasanya:)hurm,petang tadi sudah penat berjalan-jalan ke rumah uncle and cousin,ceh,bukan jalan kaki pun,tapi naik kereta,tapi still rasa penat dye kan.huhu.

ceh,merah menyala oh jantungku.!bawak ong taw warna merah nie.!my outfit for diz chinese new year:)
hehe,semua sibuk,yela empek(pak long)la katakan yang datang nieh,yang baju merah gurl yang belakang tuh nama dye bong mei fen ma cousin:)sweet taw dye.hee.yang baju purple pulak my untie.untie julie:)nenek saya yang bernama chong bi niew yang comel tetengah nie:)huhusuka betullah bila nampak sampul-sampul warna merah nie,nampak masa depan macam kaya sikit kan,huhu,raya cina nieh,memang la tebal poket saya.!suka-suka.nak sikit?wek,tak boleh.sue punya :)budak nieh paling banyak makan,ala sama la kitorunk semua,naik nak meletup perut masing-masing.apa tak nya datang jer rumah orang melantak.memang la naik kembung dengan airnya lagi kan.huhu

ehem3.korunk tak ada ker yang beraya jugak?kalau ada meh la kita share story mory nieh.okay syang-sayangku sekalian.saya nak pergi tengok tv nieh,bye-bye,tata.zai jian.!

assalamualaikum :)



♥ The Boss ♥

  
 Assalamualaikum :) I am suhaila. A girl who is trying to be a better muslimah through days. Pray for Gaza, please <3

♥ Leave me a message ♥



♥ Credits To ♥

Skin By Little Miss : //Suhaila Roslan
Edit by You : SUHAILAofie