**Suhaila's area**
KAWAN SAMPAI MATI.!
Tuesday, February 1, 2011 | 10:21 PM | 2 ♥ Sweet Candy
assalamualaikum ya sohibi sekalian:)


KAWAN atau SAHABAT?makna nya sama ker?tapi bagi saya lar,sahabat lagi rapat dengan kita yang boleh berkongsi anything,tapi macam kawan,memang la kita berkawan dengan dia tapi mungkin hanya kita kenal secara luaran bukan secara mendalam lagi.!hehe,lorat-lorat aja cik sue nieh kan,actually nak cerita jer kan pengalaman sue dan rakan-rakan keluar hang out sesama selepas latihan wind orchestra dan sebelum pulang ke rumah seaktu hujan yang sangat lah lebat:)

haih,,kalau nak ingatkan pada masa tuh memang la sangat kelam kabut,ada aja tak kena,tapi alhamdulillah kami semua selamat pulang tanpa cacat cela,hee,waktu tuh dalam pukul 1.00 sue,intan,jieha dan juga bisha pergi lah tumpang kereta dak AMIN nieh,,sebenarnya malu lah jugak nak tumpang,,tapi nak buat macam mana kan terpaksa lah tebalkan muka sebab kalau nak jalan kaki turun bukit mozac tuh dalam keadaan hujan lebat,mahu lencun lah satu badan kan,,actually kami memakai baju batik sekola masa tuh dan ada baju lain yang tersembunyi di dalamnya.!sanggup kami buat macam tuh kan sebab nak jimat masa,,tapi hanya tuhan saja la yang tahu betapa rimasnya memakai baju berlapis-lapis.alhamdulillah lah mak si amin nieh bermurah hati sebab nak hantar kitorunk sampai kat melaka sentral,jimat tambang bas,,hehe :D

maaf yer bisha,,x ada pulak kau kat sini,hee:)


huhu,,sebaik saje sampai kat mc kitorunk pun berlari-larilah dalam hujan menuju ke tandas nya,dan kami jadi transformer sekejap,dari baju merah-merah terus transform ke baju yang warna warni,,huhu,,pas tuh teman si jieha pergi letak barang-barang dye,almaklumlah dye balik naik bas,huhu,,lepas tuh kitorunk stret la pergi amek teksi,dari mc ke mahkota parade rm 20 ,maksudnya rm 5 la sorunk kan,,lepas sampai aja kitorunk terus pergi baham mcd dekat dataran pahlawan sebab dah kebulur sangat kan,,hehe,,



pas dah makan-makan jangan lupa.!kami pergi solat dulu,barulah rasa tenang nak berjalan-jalan kan,taka da lah tanggungjawab yang wajib lg:)lepas dah ronda-ronda mp yang ada chinese new year punya show tuh kami ke karaoke.!yeay.masa melepaskan tension sudah tiba,apa lagi nyanyi lah puas-puas kan,bukan ada orang dengar pun,,lagipun kalu tak sedap dah tak kesah sebab ari tuh memang hujan lebat pun,,
suara kami terbaek :)

dan sebelum balik tuh kami mempunyai satu masalah,masalah nya tak usah dicerita,bikin malu si jieha nie saja,tapi yang pentingnya disebabkan masalah tuh la si jieha kena pakai tudung sekolah si bisha waktu mak balik ke melaka sentral uw..kesian-kesian,,tap hari tuh sangat la memenatkan dan tragis dan syiok.!


apa-apa pun sue memang la sayang bangat kat korunk,memories shoul be carved here,frens:)

the.end.

assalamualaikum:)



♥ The Boss ♥

  
 Assalamualaikum :) I am suhaila. A girl who is trying to be a better muslimah through days. Pray for Gaza, please <3

♥ Leave me a message ♥



♥ Credits To ♥

Skin By Little Miss : //Suhaila Roslan
Edit by You : SUHAILAofie