**Suhaila's area**
HAPPINESS yang dulu kembali.:)
Sunday, May 29, 2011 | 7:39 AM | 0 ♥ Sweet Candy
assalamualaikum,,hee,,

lame sudah tak berjumpa dan menulis karangan di blog ini,,harap maaf my dear blog,,suhaila sekarang sedang busy nak manage diri sendiri,,dan of course sekali susah mahu menguruskan diri kamu pula,,actually im finding a nice template for u blog,tapi tengok la,,penat aje cari,,tak berkenan aje di hati ini,,

okay,first of all,memang lah rase kabahagiaan yang dah lama sue tinggalkan dulu macam dah menampakkan muka nya kembali kan..NEW BEE IN MY HEART..:)ngee,,gedik sahaja,tapi itu lumrah dunia,lumrah kehidupan,mesti mengalami percintaan righto?dan i am now,,haha,kelakar laa,sudah lama sue jauh dari benda nie lepas sudah lama alone,tapi benda tuh kembali semula,,jangan salahkan sue,,bukan sue yang cari taw,dye datang sendiri laa,,tak mampu sue nak tolak,

okay,,even macam nie pun,suhaila kena beringat jugak,jangan kau duk layan aja benda nieh kan,,tahun nie mahu SPM taw sue,,chaiyok,together with him kau berperang kat dalam dewan,dia bagi semangat kat sue untuk belajar:)mungkin sue tak tahu lagi apa sebenarnya maksud benda nieh,mungkin ini satu jalan yang akan mengajar sue,harap benda nie kekal supaya tak adala sue abeskan benda nie sia-sia tanpa ada final destination yang bagus :)

wish me luck dear readers :)

assalamualaikum.

♥ The Boss ♥

  
 Assalamualaikum :) I am suhaila. A girl who is trying to be a better muslimah through days. Pray for Gaza, please <3

♥ Leave me a message ♥



♥ Credits To ♥

Skin By Little Miss : //Suhaila Roslan
Edit by You : SUHAILAofie