**Suhaila's area**
aidiladha'11.
Saturday, November 5, 2011 | 6:24 PM | 0 ♥ Sweet Candy
bismillahirrahmanirrahim,assalamualaikum :)

SALAM AIDILADHA :) YEAH..pejam celik dah raya dah,,erm,,thats mean SPM pun nak dekat,,wahh,,haha,,walaupun raya haji jer,,erm rendang,ketupat,lontong,WAJIB ada,,haha,barulah terasa nak raya kan,,haha,petang semalam penat sue main masak-masak kat belakang rumah tuh,sampai diri sendiri dah bau rendang,,hee,,dah boleh dimasak dah,,hee,tak boleh-tak boleh,tunggu lepas SPM dulu,haha,raya-raya nie,,sue nak mintak maaf dekat semua orang yang pernah sue guris hati,,sama ada dalam sue sedar ataupun tidak,mungkin bukan sue yang sengaja,keadaan yang tak mengizinkan,,maafkan sue ya.!


bahan-bahan nya. :)


hee,,apabila santan sedang dimasukkan :)


hasil tangan sue.=D poyo.





*p/s:sory syg,tak dapat post kat rumah,
dapat post kat blog je.hee :)


♥ The Boss ♥

  
 Assalamualaikum :) I am suhaila. A girl who is trying to be a better muslimah through days. Pray for Gaza, please <3

♥ Leave me a message ♥



♥ Credits To ♥

Skin By Little Miss : //Suhaila Roslan
Edit by You : SUHAILAofie