**Suhaila's area**
HAHA.
Monday, November 7, 2011 | 1:11 AM | 0 ♥ Sweet Candy

hey.assalamualaikum.

tak tahu nak cakap macam mana.tiba-tiba masalah muncul.dan selesai macam tu je?harap benda nie memang selesai betol-betol.tak sanggup tengok syg sedih dan pening plus tension lagi.tak sanggup juga nak rasa bersalah kat orang lama-lama kan.sama-sama kita nak spm.sama-sama lah kita berbaik-baik okay.mungkin memang benda ini akan jadi luka yang dalam.tapi kita try ubat dye slow-slow ya syg.ingat.semua perkara yang berlaku ada hikmahnya.mungkin bukan sekarang.tapi suatu hari nanti.sama-sama aku turut tabahkan hati walaupun rasa semacam.haih.

sekian :')


♥ The Boss ♥

  
 Assalamualaikum :) I am suhaila. A girl who is trying to be a better muslimah through days. Pray for Gaza, please <3

♥ Leave me a message ♥



♥ Credits To ♥

Skin By Little Miss : //Suhaila Roslan
Edit by You : SUHAILAofie