**Suhaila's area**
berbuka.
Tuesday, December 6, 2011 | 7:44 AM | 0 ♥ Sweet Candy

assalamualaikum ya sohibi.

berbuka?ya.hari nie sue puasa.puasa ganti.puasa sunat.HAHA.hurm,puasa sorunk2 jer kat rumah .tak ada siapa dah nak teman.hee.tapi.sue tabah.merenntasi dugaan seorang diri,HAHA,macam banyak sangat lah kan dugaan puasa je kot.lebih-lebih ja.haha.syok puasa sorang2.mama masakkan lauk.nasi.nyum3.dah lama sebenarnya tak makan mama masak.so,dah habis spm,then balik rumah baru boleh rasa.betapa kempunan nya saya.even,tak masak yang grand pun,masak kampung-kampung,you are number one mama.!hehe.tadi berbuka.




cuba teka apa nie?jeng3.haha.asam pedas daging laa.korunk nie.haha.
air ice lemon tea.HAHA.lebih jer gambar lemon nie lebih je.tapi air teh o act.jangan pandang sebelah mata..air nie tersedap didunia taw.HAHA
even nampak macam kampung tapi penangan dye,sue sorunk jer dapat rasa.HAHA.



air tangan seorang ibu memang tiada tandingan.hargailah IBU anda.:)

♥ The Boss ♥

  
 Assalamualaikum :) I am suhaila. A girl who is trying to be a better muslimah through days. Pray for Gaza, please <3

♥ Leave me a message ♥



♥ Credits To ♥

Skin By Little Miss : //Suhaila Roslan
Edit by You : SUHAILAofie