**Suhaila's area**
cinema.
Sunday, December 4, 2011 | 11:34 PM | 0 ♥ Sweet Candy


assalamualaikum.
hye.sepatutnya la post nie kena buat semalam sebab yang berlakunya semalam kan.tapi disebabkan terlalu letih malas aku.HAHA.semalam,aku,mam

a,siblings senang except ayah laa,pergi tengok wayang kat aeon.napa ayah tak ada?sebab ayah malas nak tengok cerita jiwang-jiwang karat nieh.baik dia duduk rumah itu kata dia lah kann.HAHA.sampai kat aeon pukul 2 lebih,tapi punya lah sesak nak parking sampai aku and adik kena turun dulu pergi beli tiket wayang.jauh tuh nak jalan .HAHA.

itu pun sampai je kat GSC tuh nak beli tiket hampir full,terpaksa lah duduk kat bahagian tiga dari depan,hurm layan je laa kan,kang lambat lagi susah.HEE.


OMBAK RINDU.bagi aku sangat best even tak adalah sama sangat dengan novel.habislah jugak satu tisu nak kesat air mata kann.huhu.5 stars i give :)
tak cukup tengok cerita nie,masuk balik wayang tengok

cerita puss in boots 3D.

hehe.best la cerita nie.comel dan kelakar.lepas dah sedih2 tengok ombak rindu kann.kita happy pulak laa.HAHA.lagi-lagi 3D kan,memang best la.THUMB up.!


♥ The Boss ♥

  
 Assalamualaikum :) I am suhaila. A girl who is trying to be a better muslimah through days. Pray for Gaza, please <3

♥ Leave me a message ♥



♥ Credits To ♥

Skin By Little Miss : //Suhaila Roslan
Edit by You : SUHAILAofie