**Suhaila's area**
dinner di warung pizza hut.HAHA.
Sunday, December 11, 2011 | 10:25 PM | 0 ♥ Sweet Candy



assalamualaikum you all :)

hari tuh me and family ada dinner kat pizza nie,,dah lama rasanya tak pergi situ,asyik busy je memanjang,kitorunk makan pizza kat aeon melaka :)(memang tempat feveret) HAHA.


sampai-sampai,memang full pizza hut hari nie,haish,terpaksa duduk side tepi then siap tarik lagi satu meja bawak datang dekat,almaklumla ahli keluarga ramai(6 orang je pun) HAHA.erm,main belek-belek menu,last-last order meal 4,yang ada 2 regular pizza(cukup lah tuh)pernah order banyak-banyak,last-last kasi tapau bawak balik rumah yang balance uw,huhu.jadi langkah berjaga-jaga order 2 regular pizza je,huhu.4 soup,i jug of pepsi,
add on air milo si kecik,ashraaf and coffee panas mama,spagetti meat ball and spagetti apa entah nama dye,some garlic bread, :)erk,,,memang kenyang.pizza order super supreme and papperoni,tak nak makan yang baru tuh,banyak cheese,HAHA.
hurm,aku makan sambil bersila memang mahsyuk,bukan kerusi pizza hut dah hilang,tapi aku yang bawak naik kaki ke atas,baru rasa makan macam kat rumah,haha.abang pizza hensem pandang pelik je.ape aku peduli.haha.lepas dah mencekik kita jalan-jalan pulak kat aeon..hee


peace.!k.out bye :)

♥ The Boss ♥

  
 Assalamualaikum :) I am suhaila. A girl who is trying to be a better muslimah through days. Pray for Gaza, please <3

♥ Leave me a message ♥



♥ Credits To ♥

Skin By Little Miss : //Suhaila Roslan
Edit by You : SUHAILAofie