**Suhaila's area**
hangout :)
Sunday, December 18, 2011 | 9:44 PM | 0 ♥ Sweet Candy
assalamualaikum.

yeah.sory kawan-kawan lambat update.weekend yang sangat busy.HAHA.hari tuh sabtu.wah.sangat best dapat balik jumpa rakan-rakan seperjuangan.haha.AINA.ADIBS.OBIE.tuh je laa yang dapat datang.yang lain ada keje masing-masing.almaklumla.orang busy.huhu.plan sampai pukul 11 kat jj baru.tapi aku datang lambat.nak dekat pukul 12 baru nak sampai.sory gang.traffic jam.HAHA.sampai-sampai kat GSC kene isi borang.rasa macam pelajar sekolah lagi pulak kan.HAHA.pastuh then stret pergi beli tiket cerita SONGLAP.i repeat SONGLAP.wayang start pukul 1.35.so,we decide untuk makan dulu.hehe.

A&W tempat pilihan.hehe.bak kata adibah tak nak la makan stok-stok seoul garden.tak ke bankrup nanti.HAHA.betul3.




dah makan-makan ada masa lagi before wayang.pergi jalan-jalan beli kasut.sebab kaki aku rasa macam nak tercabut paki wedges nie.erm.sementara diorunk pergi solat aku pun mencari lah kasut yang sesuai.:)


erm,ok,masa dah tiba nak tengok cerita SONGLAP nie.dah masuk entrance.tiba-tiba satu kejadian yang tak diingini berlaku,aarrgghh.!sangat tension.SERABUT laa abg GSC nie.kitorunk ingat diorunk memaen.sekali series.wah cuakkss.sebabnya.cerita songlap nie PG18.tapi ktorunk beli je.ingatkan macam biasa-biasa.sempoi je lepas.sekali kene tahan.tak ke mangkuk ayon betul.dah siap bertekak dah aku ngan ang tuh.wah kejam gilaa tak boleh masuk.tiket pun burn macam tuh je?wah melayang RM10 aku.free-free je.ingat aku anak dato' ke.HAHA.last-last kitorunk beli tiket lagi.cerita MISSION IMPOSSIBLE.nasib laa cerita dia ohhsemm,kalau tak.haih.tapi time nak bayar tiket uh,masing-masing keluarkan rm 10.tetiba dye cakap rm 11.haha.and si adibah buang tebiat pergi bayar rm1 tuh guna duit syiling.then.."maaf,duit syiling tak diterima" HAHAHAHA.rasanya duit syiling bukan duit kott.huhu.macam2 betul berlaku.haha.lawak-lawak.kenangan :)


mission impossible ticket :)


tengok tiket nie tak koyak pun lg sebab tak dapat masuk HAHAHAHA.

lepas 2 jam setengah duk tengok mission impossible yang ohhsemm gila tuh,kitorunk pun pergi take picture kat pokok krismas yang sangat hot dekat aeon tuh.HAHA.tapi dlam kamera sue tak adalaa.ada gambar pokok krismas cenonet je.HAHA.


HURM,even banyak masalah berlaku punn,,hang out nie the best laa:) thanks korang.luv u all laa :)ada mase lepak lagi okayy.




♥ The Boss ♥

  
 Assalamualaikum :) I am suhaila. A girl who is trying to be a better muslimah through days. Pray for Gaza, please <3

♥ Leave me a message ♥



♥ Credits To ♥

Skin By Little Miss : //Suhaila Roslan
Edit by You : SUHAILAofie