**Suhaila's area**
online blogshop.
Thursday, December 15, 2011 | 5:00 PM | 0 ♥ Sweet Candy

assalamualaikum.
online blogshop?erm,hehe.semalam baru try nak guna benda-benda alah macam nie.before nie tak berani.sebab takut tak boleh percaya.tapi sekarang dah percaya.haha.sory guys.kebanyakan blogshop nie daripada butik-butik,kedai buku jugak.sebab dah penah beli OMBAK RINDU NOVEL kat online aja.senang kann.hurm,senang aja procedure dye kalau nak beli something:

PROCEDURE:


  1. bukak laman blog online shop.sue selalu tengok.BUTIK ALESYA.MILQYNWAY.
  2. THEN,pilih aja mana-mana yang korunk suka,
  3. jangan lupa copy code barang korunk tuh.
  4. then fill up borang,,yang disediakan untuk membeli,
  5. bila dapat email korunk kena bayar berapa,then senang g maybank masukkan duit ke akaun diorunk,tak semestinya maybank jer yang boleh,ada lagi nanti akan ditunjukkan laa.
  6. then diorunk akan hantar guna pos laju.tak berapa hari akan sampai :)
  7. dapatlah nikmati barang yang dibeli tuh,
siap.!

selalunya bila dah bosan asyik beli barang kat shopping yang memenatkan,asyik jalan sana sini buat lenguh kaki je,apa kata skodeng blogshop aja,bukan perempuan jer boleh buat,lelaki juga ya :)mana tahu nak kasi girlfriend korunk present ke,kawan ke,whateva laa.erm,kat blogshop jugak cantik-cantik jugak taw,kadang-kadang lagi cantik dari di luar sana.hehe.erm blogshop senang jer nak cari.search pakcik google aja.mesti keluar punya,hehe,

SELAMAT MENCUBA :)


*suka-suka :)








♥ The Boss ♥

  
 Assalamualaikum :) I am suhaila. A girl who is trying to be a better muslimah through days. Pray for Gaza, please <3

♥ Leave me a message ♥



♥ Credits To ♥

Skin By Little Miss : //Suhaila Roslan
Edit by You : SUHAILAofie