**Suhaila's area**
pengumuman
Saturday, December 24, 2011 | 11:03 PM | 0 ♥ Sweet Candy

assalamualaikum kawan-kawan :)

hurm,pengumumuan?pengumuman apa nie,,ehem,,secara rasminya saya nak mengumumkan bahawa saya akan berkahwin pada,,ekh-ekh,salah,,dah saya pulak,,baru 17 tahun dah mimpi nak kahwin,keje pun tanam anggur je sekarang,,okay-okay,back to the title,ya LISA SURIHANI dan YUSRY KRU telah mengumumkan tarikh pernikahan pada 23 februari 2012 di Masjid Tuanku Mizan Zainal Abidin,Putrajaya.Majlis resepsi pula akan berlangsung pada 26 februari 2012di PICC .kalau nak tengok lebih lanjut klik sini.






yeah,,sama-sama lah kita doakan kebahagiaan mereka hingga ke akhir hayat :) amiinn.





♥ The Boss ♥

  
 Assalamualaikum :) I am suhaila. A girl who is trying to be a better muslimah through days. Pray for Gaza, please <3

♥ Leave me a message ♥



♥ Credits To ♥

Skin By Little Miss : //Suhaila Roslan
Edit by You : SUHAILAofie