**Suhaila's area**
PROGRAM LATIHAN KHIDMAT NEGARA.
Saturday, December 31, 2011 | 8:14 AM | 0 ♥ Sweet Candy

assalamualaikum.

yeah babes,mungkin kali terakhir kita post blog sebelum cuti raya cina kann,kawan-kawan,kita nak g plkn ni,doakan taw kita kat sana,even ada 4 orang budak mozac yang sama kem,tapi tetap rasa cuak,arrgghh..!!cool suhaila,cool suhaila,,haha..da siap packing da maghrib tadi,semangat sangat ke? gementar tapi gembira :) semoga apa yang berlaku kat sana akan menjadi memoirs yang sangat indah buat diri ini. :) hee.





wuu,tengok kat atas tuh?kita dapat plkn kat kem sekakap mersing,tempat nie sue tak pernah pergi pun,perjalanan almost 5 hours,memang tido la gamaknya dalam bas,ala-ala macam stail kat secondary skool dulu,naik bus jer tido,penat sangat lah tuh,HAHA.dengan kesempatan yang ada jux wanna leave some WASIAT atau PESANAN atau WISH dekat orang-orang yang bermakna bagi sue :)


firstly to MY FAMILY:

----- ayah,mama geram jer rasa,,baru je balik rumah lepas spm,tak sampai sebulan pun lagi dah kena berjauhan balik dengan mama and ayah,,wuu,,wuu,,bukan ella anak manja tapi kadang-kadang tuh rasa sedih la jugak kan,asyik duk jauh jer ngan family,,rasa macam jadi budak form one nak masuk hostel,HAHA.mesti nanti homesick kat sana.kot.gonna miss all da moments we sharing together,ayah,mama,kak areen,ija and acap,,sayang sangat kat korunk.muah.muah.muah.!even kadang-kadang kena marah,tapi keluarga kita cukup bahagia,,sangat bersyukur kepada ALLAH kerana dah kurniakan nikmat yang sangat bernilai nie,,bak kata acap,,walaupun kadang-kadang keluarga kita ada gaduh-gaduh,tapi da cukup bahagia rasanya.luv u all babes.!doakan ella kat sana taw :)


2ndly to MY FRIENDS esp.BLUEBIRU :)

-----korunk.korunk.korunk.doakan aku kat sana nanti.nanti lepas plkn kita hangout together lagi taw.!memang rindu gilaa kat korunk.kenangan yang sangat indah bersama korunk semua :) lepas nie nanti aku mesti dapat kawan baru kat sana,,tapi percayalah,,YOU ALL IS THE BEST SYGS. :) korunk elok-elok duduk rumah,except intan haha.yang kerja tuh kerja elok-elok.yang ambil lesen good luck ok.!aku doakan korunk akan sihat dan happy selalu.ok guys.see u later taw.! :)



and to AWAKK :)

-----Awakk.awakk.awakk.saya nak pergi dah nie,awak elok-elok jaga diri taw.jangan noty-noty.saya tumbuk nanti.ganas ke? HAHA. takapelaa,,awak kalau rindu pandang bulan even tak ada muka saya kat situ.haha.ayat nak jiwang.jangan rindu saya sangat,nanti mata saya botak tak ada bulu mata.hee.ily :)




okay,gambar terakhir yang sue tempek kat blog nie.assalamualaikum:)

for all the readers doakan saya taw.PLKN. im cominggggg..!! semangat gilaa dengan perasaan yang bercampur baur sekarang.sedih dan gembiraa.huhu :)



_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://html.expresso.me/smileys

♥ The Boss ♥

  
 Assalamualaikum :) I am suhaila. A girl who is trying to be a better muslimah through days. Pray for Gaza, please <3

♥ Leave me a message ♥



♥ Credits To ♥

Skin By Little Miss : //Suhaila Roslan
Edit by You : SUHAILAofie