**Suhaila's area**
19 hari yang lepas :)
Thursday, January 19, 2012 | 6:35 AM | 0 ♥ Sweet Candy

assalamualaikum readers.



KAMI SATU SEKOLAH DULU.mozac.ALIA,QILA,SUE :)

pejemcelik pejamcelik dah 19 hari aku kat PLKN.fuhh,,memang lega dapat balik rumah.inilah saat memang yan PALING dinantikan oleh sue.actually at first KJ(ketua jurulatih) cakap balik hari jumaat.tapi untuk pelatih yang nak balik melaka and pahang by bus kena balik sabtu pagi,waa.lambatnya kan?dah la sampai 25 aribulan je.redht bua je laa kan asalkan dapat balik.perjalanan pergi dan balik RM50. tak pernah naik bus harga macam tuh.kira experience lah jugakk kan.hee.but malam semalam i mean rabu malam khamis,lepas habis kelas kerohanian semua pelatih kena pergi dewan makan.biasalah nak kira strength.tapi tiba-tiba komandan BAMBANG SUKOCHO SOELJAMO ada duk atas stage.aku tengah mamai baru lepas bangun tidur kat surau.haha.kantoi XD then dengar yang komandan cakap malam nie dpat hp.esok pagi before 10 a.m kem dah kosong.malam nie semua kena bagi tahu parents.wahh dari ngantuk-ngantuk aku terus terjerit macam nak lompat sampai bumbung dewan makan.bergegar dm kitorunk sorakmacam ada match football time dapat goal.haha.memang suka then im home now :)




at first,memang rasa sangat seksa dekat PLKN.dah la kena bangun pukul lima pagi.bukan tak boleh tapi tak biasa sebab kat hostel dulu pun rasanya paling awal aku bangun pun pukul6 pagi.perghh,,memang azab gila la nak bangun pagi-pagi dengan nak mandi air sejuk kalah air batu.memang lama lah dalam toilet nak main cecah-cecah air sejuk tuh dulu,haha.waktu kat sana,budak-budak sekolah je laa yang aku kenal,yang aku kawan.almaklumlah,duduk hostel penuh,macam susah pulak rasa nak tambah kawan baru,tapi tuh masa first-first je,for da 2nd week yang hujan tiaptiap hari,bertambah kawan laa kan,aku kawan dengan ramai ustazah pilihan nieh,i mean budak sekolah agama,haha.tapi ustazah rock laa.memang boleh masuk kepala.malam-malam makan KFC,MAGGI,ROTI CANAI together kann.sangat syiook.:) tak pernah tahu yang PLKN nie sangat spoting kan?jurulatih yang pergi tolong belikan barang-barang tempahan kitorunk almost everynite.love u much la cikgu.


su ying.jiran sebelah katil. :)


she is my buddy :) ZOE .

ok,pagi-pagi akan dimulakan dengan pt pagi memakai paju pt issue.haha.dah jadi pelatih,rasa macam ayat nak skema sikit.hee.ingat lagi time 2nd week asyik hujan je,so,pt pagi start pukul6.15 kat dewan makan.haha.lawak ke buat exercise dlam dm?hee.then,main baring-baring atas lantai dm yang sangat bersih tuh,buat exercise.fuhh,,cukup mencabar kesabaran sebenarnya.haha.basib lah dobi everyday.tidak patah tulang tiap-tiap hari nak basuh baju.huhu.lepas pt,breakfast then siap pergi kelas character building.time kelas laa dapat relax sikit.macam-macam style aku duduk kat atas lantai tuh.haha.yg penting,kelas cb sangat bagus,at least it can change my persepsi dekat PLKN nie. :)



petang-petang memang like in hell.dia punya panas pukul2 petang tuh,memang tak boleh tahan,lagi-lagi bila pakai baju full loreng tuh,gila rimas,dengan begnya kene buat pt10 berpuluh-puluh kali.lencun la baju.jadi bbq lah muke aku nie,memang berasap je.pastuh kawad kaki.kira best jugak la.aku yang dulu tak pernah nak belajar kawad sebab pancaragam,sekarang suda move forward.hee.


sue kompeni charlie.igoya,igoya.:)

bagi yang kat luar sana yang bakal pergi plkn nie.dun wory be happy laa.it might be okay.just a little tired of course.but a lot of new experience.sekarang baru rasa nak bersyukur,hee.lagipun hp weekend memang dapat.so,sangat best.enjoy kat plkn.enjoylah diri anda.hee.the,end.


♥ The Boss ♥

  
 Assalamualaikum :) I am suhaila. A girl who is trying to be a better muslimah through days. Pray for Gaza, please <3

♥ Leave me a message ♥



♥ Credits To ♥

Skin By Little Miss : //Suhaila Roslan
Edit by You : SUHAILAofie