**Suhaila's area**
hari yang gembira kerana disimbahi wang XD.
Monday, January 23, 2012 | 7:59 AM | 1 ♥ Sweet Candy


assalamualaikum readers :)


kenapa dengan tiga dara pingitan nieh?bergaya tak tentu pasal(ayat poyo).HAHA. erm,,oohhhh,diorunk pergi raya cina laa,korunk nie pun,kan tengah chinese new year sekarang,ada yang demam nak dapat angpau tak??jangan jeles kita dapat angpau taw,banyak lagi,so,first sekali nak cakap,memang tak boleh share duit angpau nie,hak milik sendirian berhad okay :))


kita adaa nie,awak ada?HAHA.


pelik ker kenapa kita dapat duit raya?bukan raya aidilfitri punn.,yelaa yang kat atas nie semua yang pakai tudung,yang macam ustazah XD.apahal tiba-tiba pergi sambut raya cina nie?kes berat nieh.haha.tak adelaa,jangan fikir bukan-bukan,fyi,ayah saya,MR KHAIROL BONG BIN ABDULLAH nie seorang mualaf,dari seorang cina menjadi seorang islam pada umurnya 24 tahun,nak tahu kenapa?ayah cakap biarlah rahsia,kui3.yang lawaknya,ayah sue nie tak bagitahu family dye at first time dye dah masuk islam,tapi pada suatu hari,hee,ayah kantoi sebab ada orang skodeng yang ayah pergi sembahyang jumaat.alahai sweet je cara kantoi kann?tapi memang lucky,sebab nenek tak marah punn.nenek terima aja,yelaa anak dah besar kann time tuh :)

inilah mr khairol bong bin abdullah :)



okayy,pengalaman untuk hari nie lah kann,hari bertuah kerana dapat wang secara free :) sue bangun tak adalah awal sangat kann,sebab tak pergi solat raya,kalau hari raya aidilfitri tuh awal la bangun,tapi CNY tak perlu laa.:)pergi rumah nenek lebih kurang pukul 12.00 tengah hari lah kann,memang datang dengan perut yang kosong,mama pun memang sengaja macam tak nak buat breakfast pagi tuh kaann,,sampai-sampai sudah salam-salam sama aunty,uncle,cousins,, jom pergi dapur,,hehe.tengok-tengok dah sedia juadah untuk kitorunk,KFC,wahh dapat makan kfc free,bagus betul,memang hari yang indah,dah rasa macam dalam restoran kfc time tuh,layann jer makan lagi-lagi perut yang memang tengah laparr,,hee.XD sambil-sambil makan sambil-sambil dapat duit,bukan senang nak dapat package macam tuh kann.jangan jeles.hee.



then,macam raya kita kann,,memang berjalan la pergi rumah uncle,penat kaki nie ha,walaupun tak pergi guna jalan kaki,tapi tetap rasa kaki yang penatt,haha,walaupun dtg rumah org hanya berborak,tetap rasa kaki jugak yang penat.haha.tapi takpe,penat berhabuan,,:))okay,then sampai maghrib kami stop aktiviti berjalan nieh,penattt,sampai balik,aku solat maghrib,mandi,terus tidur macam orang pengsan,,orang yang sedang ditext pun mesti menyirap jerr sebab reply macam suh orang tumbuh janggut kann.hee.esok kita sambung lagi jalan raya,mean kita tambah lagi duit poket nie :)



ok,CNY memang best,sebab angpau dia dua kali ganda dari raya aidilfitri.haha.xD

♥ The Boss ♥

  
 Assalamualaikum :) I am suhaila. A girl who is trying to be a better muslimah through days. Pray for Gaza, please <3

♥ Leave me a message ♥



♥ Credits To ♥

Skin By Little Miss : //Suhaila Roslan
Edit by You : SUHAILAofie