**Suhaila's area**
THE AVENGERS memang awesome!
Friday, April 27, 2012 | 8:50 PM | 0 ♥ Sweet Candy
assalamualaikum.


yeah,second post for today. banyak pulak nak post pg nie. selalunya sampai seminggu biarkan blog nie bersarang semut,upps,bersarang labah-labah dan seangkatan tentera dengannya :) okay,about the title THE AVENGERS. ouhh,memang awesome gilaa la! tak tipu nie. memang tak rugi tengok selama 2 hour 25 minutes dalam panggung tuh. dengan harga RM13 sahaja,fyi tengok 2D je ^^. memang sangat tidak merugikan dan berbaloi-baloi-baloi. sesiapa yang tak tengok lagi,cepat pergi book tiket awal-awal. jualan tiket macam jual nasi lemak kukus ouhh, sangat laris,terhangat di pasaran nie. cepatt,sebelum terlambat.

haa,cakap macam tuh memang sengaja nak ingatkan diri sendiri ini yang tak tempah tiket dulu. balasan dan natijahnya,amik kau. duduk kat kerusi P,memanh barisan paling depan laa. dah memang tak ada kerusi kat depan. boleh baring golek-golek atas karpet biru GSC kat depan tuh taw. boleh buat ala-ala menonton di rumah dengan skrin televisyen yang agak gedabak gell and for sure mendongak macam tengok bintang kat langit waktu tengok cerita tuhh. tapi tidak mengapa duduk depan yang seakan-akan macam tengok real 3D kn, mahsyukk jugak.


ok,at first time nak beli tiket memang sesak macam dekat pasar malam,ouhh dah lama tidak merasa kesesakan di pasar malam. huhu. then sampai kat kaunter aku bilang THE AVENGERS, then abg GSC terus mengatakan ada,tapi seat paling depan sekali la.. waima biasa,2D,3D tempat memang special. VVIP dalam cinema. duduk depan sekali. yang paling okay pun pukul satu punya tayangan nanti. perrhhh gila,sekarang baru pukul 8.50malam. fikir punya fikir punya fikir tanpa mengendahkan orang yang beratur di belakang dengan beraninya pergi membeli tiket yang paling depan sekali. taknak la sia-sia datang AEON tuhh pastuh kena balik rumah balik sebab tak ada tempat yang best. alahai,tak ada hal la nak duduk depan. macam tak biasa pulak. pffftt,memang tak pernah pun duduk depan.

lepas tuh bersiap sedia pergi toilet,ini preparation saya setiap kali sebelum masuk cinema. taknak la keluar time movie dah start kan. mengganggu konsentrasi betul nanti! :)) then pergi beli makanan dan minuman untuk dibawa masuk dan menyedapkan lagi keadaan time tengok movie nanti. ayah cakap kena masuk awal ,kita dah la duduk depan. punya jauh nak berjalan ke depan,lintas beratus orang. hahaha. pandai nak cover kena duduk depan taw!


ashraaf , my little brother memang semangat ouhh tengok cerita ini. sampaikan aku nak tanya dia siapa hero-hero punya nama time movie punn dye letak jari dia kat mulut. ssshhh! kak,jangan bercakap,jangan tanya-tanya ashraaf tengok jer ya? hahaha. sengal punya adik. aku pulak kena sound. okay,takpe. aku tengok je la dan ketahui nama hero yang aku tak ingat dan tak tahu. okay,now dah tahu okayy. nak kerek nie. okay,yang famous di ingatan je la yang diingati,maaf yang tidak disebut ^.^. IRON MAN,CAPTAIN AMERICA,BLACK WIDOW(the only one woman),HAWKEYE,THOR,and HULK(my cute boyfie :P) yeah,they are called THE AVENGERS! nice team laa. tak lupa juga kepada LOKI(si dewa lembik) hahaha. smart sangat. rank yang boleh diberi untuk cerita nie.. 10.54 over 10.00 ! wee. awesome!


okay lepas nie macam nak tengok cerita yang BELLA TWILIGHT SI VAMPIRE berlakon dalam filem terbaru dia. comin soon. THE SNOW WHITE AND ouh dah tak ingat sambungannya. wee.

okay, dah habis cerita,conclusion cerita ini tak menghampakan anda semua ya! go and watch it!


assalamualaikum :)

♥ The Boss ♥

  
 Assalamualaikum :) I am suhaila. A girl who is trying to be a better muslimah through days. Pray for Gaza, please <3

♥ Leave me a message ♥



♥ Credits To ♥

Skin By Little Miss : //Suhaila Roslan
Edit by You : SUHAILAofie