**Suhaila's area**
a day with my dearest bluebiru :)
Saturday, April 7, 2012 | 11:15 AM | 1 ♥ Sweet Candy
assalamualaikum.

ouccccchhh!! hee. sangat gembira hati ini bila dapat bertemu semula kawan yang telah terpisah lama. gaya macam duk oversea jer kan, tapi sebenarnya duduk dalam kem plkn selama 3 bulan tak jumpa kawan-kawan. haa,lepas muka dah kurang gelapnya,barulah berkeyakinan sikit nak keluar hangout, take picture pun cumell dan cantik sahaja gambar nanti. haha.

kami gumbira,intan,sue,pot,aina :)

okay,pada awalnya rancang keluar berlima : saya,afifah hani,aina munirah,intan nurazrin dan nurul adibah.nurul adibah sangat bersemangat sewaktu perancangan diadakan.siap cakap nak datang rempit dengan bapak dia.15 minit dah sampai. tapi,da setengah jam kitorunk kat aeon tuhh,dia jer yang tak muncul-muncul lagi.rupanya bapak dia tak jadi merempit.nak amik dia. so,dia duduk rumah aja,takpe la adibah,next time kita lepak lagi ok?


hee,okay first step we move in to burger king.straight order combo meal punya.senang. tak leceh. tak ada jeles-jeles siapa punya lagi sedap.semua sama je. haha.makan-makan-makan. then,12.10 we move in to cinema pulak. before that pergi toilet dulu,dah banyak minum air,nanti duduk cinema yang ala-ala aircond nk membunuh memang takut tak sempat la nak pergi toilet,dah terehem2,haha. kitorunk tengok cerita THE VOW. ouh,memang ketinggalan. baru nak pergi tengok.alaa,,biarlah.tapi cerita tuh so sweet :)) dia tulis umum,tapi bagi sue,18 dan ke atas sahaja boleh tengok. sue yg dah nak masuk 18 pun malu-malu nak tengok. muahhaha. nasihat dari saya :)

intan,aina,sue :)

ok,keluar wayang dalam pukul 2,disebabkan kami semua seorang muslimah,insyaallah,kitorunk pergi surau dulu. solat penting. baru senang dan lega hendak ke mana-mana. :) lepas dah solat,muka suci masing-masing pergi ke karaoke (my box) yeahh,memang terfikir nak amik bilik small jer,sebab kitorunk hanya berempat,malangnya sudah fully booked,so,terpakse laa amik bilik standard. nak lepaskan gian dah lama sangat tak karaoke.asyik nyanyi dalam bilik air je..aaaaaaaa,,walaupun suara kami tak sedap,at least kami berusaha untuk menyanyi. sing a lot of songs. waa,release semua tension. gaya macam ada exam besar je nak tension kan.walhal baru habis spm.tension pasal kerja part time agaknya kan? huhu. ada nyanyi lagu one in a million jugak by neyo :) sukaaaaa.

karaoke.yuhuu :))


sue,intan <3

okay,1 hour in my box tuhh,kitorunk keluar mencari air kerana sangat haus, suara pun dah nak hilang menyanyi. memang macam amy search and ratu rock ella la kitorunk nyanyi. last-last starbuck juga dipilh. so,made the decision ti choose cocoa coppucino for me. arrggggh,,release. then,tiba-tiba my hp menyanyi pulak,alaaa.kak areen da call la. nie mesti sebab dia dah sampai nak amik aku kan.waa sedih betul laa,so lepas salam-salam.kiss-kiss,hug-hug sikit,balik lah daku ke rumahku syurgaku. weeee. tapi best sgt laa. rindu sgt.dekat burger king korunk gelak macam kat sekolah dulu laa. haha. mahu peceh kedai tuh taww,anyway,i will keep it as da sweetest memory :) thanks to all my friends <3





ok. the end :)

♥ The Boss ♥

  
 Assalamualaikum :) I am suhaila. A girl who is trying to be a better muslimah through days. Pray for Gaza, please <3

♥ Leave me a message ♥



♥ Credits To ♥

Skin By Little Miss : //Suhaila Roslan
Edit by You : SUHAILAofie