**Suhaila's area**
XPERIA RAY ? :)
Saturday, April 14, 2012 | 12:15 AM | 1 ♥ Sweet Candy

assalamualaikum readers :)



xperia ray? haacchhuum!! wee,i just got my new gold xperia ray. suka ke? siapa tak suka kan. mungkin tak sehebat mana xperia ray nie bagi korunk,tapi for me it awesome okay! okay,actually tak pernah pun bercita-cita nak pergi beli xperia ray nie. terfikir pun takk. tapi memang ada cita-cita la nak beli hp baru. yelaa,hp sudah lama,berat nak mampus,lembab memory punn asyik nak full jer. fade up! dalam otak sekarang asyik fikir hp yang ramai gilaa orang minat tuh,samsung la,blackberry la,iphone memang taknak. leceh. hee. tak pernah pulak terfikir nak beli sony nie kan. tapi bila sampai dekat aeon,pusing-pusing kat third floor yang banyak kedai hp uw. pening~ pergi dekat digi yang banyak jual samsung tuhh,htc,and blackberry,memang murah sikit laa dari harga asal tapi semua nak kene guna plan digi. ouhhh,tak mahu. i already fall in love with my beloved celcom .wee. thanks for YOU yg ajak sy guna celcom. jimat,berbaloi-baloi. hehehehehe.

okay,masuk kedai,keluar,masuk kedai,keluar,masuk kedai keluar. haa,sampai punn dekat sony ericsson punya kedai. cehh,tengok-tengok dan tengok. siap book ada sorunk abg cina yang comel jadi ala-ala tourist guide me and my sister. dah satu-satu hp kitorunk suruh dia explain. tapi,explanation die sangat ummpphh taw! macam hafal satu-satu sia punya apps bagai. memang laa,kerja kedai hp nie susah kan. macam-macam kena tahu. kalau dapat satu hp free takpe jugakk. hee. at first,kak areen yang jatuh cinta dengan xperia ray nie. erm,tengok ok jugak, and me ada suka kat satu lg hp nie. dah tak ingat model apa. hee. tapi,setelah berfikir beribu kali,both of us beli model yg sama! haha. memang la macam adik beradik. tuan adik beradik,hp punn adik beradik. my sister amik yang warna pink. girlish-girlish gitu. but me amik yang warna gold. rock sikit. haha. perlu ke? just ignore. :p


gold xperia ray :)

then,abg tuh cakap kalau tambah RM 100 dapat free 16GB punya memory card. ouhh sgt awesome. memang senang kerja kalau dapat yang besar-besar nie. semua kasi muat dalam hp. wee. ok,we take it. then,mama bayar,bukan kami,kami tak bekerja lagi,haha. ok,terus blaah, tapi hp ada dalam kotak lg. bak kata my akak sayang nak guna. ngeng. ikut kata dye minggu depan baru nak guna. ape laaa,,tapi malam td after dah charging semua,baru we all start godak-godak hp uw. wee. me memang ade masalah time nak type msg. mak oii,asyik nak kena delete asyik tertulis ayat lain kann. tapi,org cakap,practice make perfect :) so,banyakkan menaip msg,haa  tak samapi tiga hari memang power. wee.

at last,im very happy wity my xperia ray. thanks to Allah yang beri peluang merasa kesenangan dunia ini :)


assalamualaikum.

♥ The Boss ♥

  
 Assalamualaikum :) I am suhaila. A girl who is trying to be a better muslimah through days. Pray for Gaza, please <3

♥ Leave me a message ♥



♥ Credits To ♥

Skin By Little Miss : //Suhaila Roslan
Edit by You : SUHAILAofie