**Suhaila's area**
ouh my acer !
Saturday, May 12, 2012 | 4:15 AM | 1 ♥ Sweet Candy
assalamualaikum alls :)

ouh,gambar nie memang tak ada kaitan actually :P
ehem ehem,tekan keyboard baru dan mouse baru. ouh kenapa?winkwink . sebab semalam mama cayang dan ayah sayangku telah membelikan saya sebuah lappy baru. ouh lappy sendiri lah kan. sebab? suela sebab nak masuk u dah kan?semangat tak semangat tak? cehh,,semangat kena lebih,barulah usaha dan segala yang berlaku setimpal dengan semngatnya kan? insyaAllah :)

acer :)
okay tarikh membeli pada 11mei2012. selamat hari jady my laptop. semoga membuat kerja dan memberikan jasa yang baik kepada tuan awak ya? NOR SUHAILA BT KHAIROL BONG. kenapa nak capital letter? like my heart. kuikuikui. sue beli laptop di Aeon Bandaraya Melaka. dekat kedai acer. third floor. datang bersama family tercintan.sampai-sampai masuk kedai,round dalam kedai sekali dua terus tengok lappy yang colour gold. ada dua. tapi harga yang berlainan. dari segi luaran semuanya sama tapi mestila dalaman dia yang berbeza kan?sue pergi beli another onelahkan.lepas kakak kedai tuh dah puas membebel dan menjawab pertanyaan kami. okay sure sue nak yang tuhh. ada tiga colour,silver,black and gold.

gold my favourite colour for my gadget. aww!
lagi gold.
just love it :)
kakak tuh cakap yang silver nie limited edition sebab ada logo olympic kat lappy tuh. tak ramai orang pakai la. tapi,taknaktaknaktaknak!! nak jugak gold. ayah tanya kenapa taknak silver nie. tanpa penat nak jawab soalan ayah mama terus bg jawapan, "alahai bang,macam tak tahu pulak.nie mesti kes nak sama warna dengan handphone dia lah tuh" wee.mama memang sangat memahami. i love you mama. yeah,ahad nie hari ibu. jangan lupa wish taw! tanpa ibu siapalah kita. :)

okay dah beres urus semua bayar,lepas tuh balik laa. nak tunggu buat apa lagikan dekat kedai tuh. btw. thanks a lorry to mama and ayah. i love you so much.

the end.assalamualaikum.

♥ The Boss ♥

  
 Assalamualaikum :) I am suhaila. A girl who is trying to be a better muslimah through days. Pray for Gaza, please <3

♥ Leave me a message ♥



♥ Credits To ♥

Skin By Little Miss : //Suhaila Roslan
Edit by You : SUHAILAofie