**Suhaila's area**
dinner free.
Friday, June 15, 2012 | 8:20 AM | 0 ♥ Sweet Candy
assalamualaikum.

di malam yang hening lagi damai ini. tambahan pula lecturer bagi balik awal setengah jam tadi. fuhhh,mahsyuk. tapi mungkin sebab nampak kitorunk dah pening sangat agaknya tengok nombornombor dalam physic tuhh. tadi dia bagi soalan. bapak dia. mahu terangkat kening double jerk tengok jenis soalan tuhh. macam nak marah jer orang yang buat physic nie taw, hisssh. tapi bila misschrictin adah guide how to answer the questions kami punn. "ohhhh". tapi dia cakap.hey thisquestion is very easylaa. your exam much difficult than this.ohh yeah? pening,kusut. waaa. okayperbualan minda sangat penting sekarang.berkat belajar di plkn kann. jadi tak payah nak fikir complicated sangat lahh kan. physic is easy like abc. yeaah. sound awesome gila kan aku? haha.

memang tak berkaitan ngan tajuk. taktahu nak tulis tajuk apa. yang minority yang nak ditulis. itu jelaa yang  ada. haha. yeahhh tadi naik terus masuk bilik. sebab dah dinner. free.lagi tuhh. jangan jeles. itulah gunanya dapat housemate yang sangat baik. yeaah thanks nadia for the dominos pizza. eeerrrkk kenyang sangat.alhamdulillah :)

dinner free. :)
sekarang kehidupan di sini semakin okay,bertambah okay juga. dengan rakan kelas gurl yang spoting even just seven member of us. bebudak lelaki punn okay da. dah boleh berkomunikasi dengan kitorunk. tak macam hari isnin hari tuhh. mak oooii macam dalam kubur rasanya. sangat senyapp. hehe.tapi sekarang bising jugak diorunk nie. tapi prefer lagi bising daripada diorunk senyap kan. daripada 26members M5. sekarang dah tinggal 24 jer. lokman and fadh masing-masing dapat scholarship. tahniah !:) kami mendoakan kejayaan anda.

from my right hand side,zura,sue,efi.
bak kata ramai lcturer. kelas or group nie la kami akan hidup bersama-sama selama tempoh faundation nie. so,memang adat batch dulu-dulu akan ada orang cakap cuti cuti malaysia bersama lah. pergi genting ke cameron ke. macam-macam la. wee. insyaAllah :) semoga kitorunk succeed sama-sama. minggu first nie masuk kelas asyik introduce self jerr. tapi nama semua orang tak ingat jugak. haha. takpe. ada banyak masa lagi.

aisyah,rai,afi,emilia. :)
malas sgt nak naik tangga.naik je la bus. huhu.
toilet yang ada pemandangan indah la. haha.

faundation untuk semester 1 belajar for 14 weeks aje. lepas tuh dah final. sekejap jer kan? so kena struggle la. tak boleh main lagi. ada masa nak main punn sikit je la. itu semua copycat daripada kata-kata lecturer ya. kat sini kalau faundation mathematics fail kira semua fail. even bagus macam mana pun result tuhh. setakat nie lecturer semua okay la. ada yang ajar laju macam kereta api. tak ada brek. yela kereta api kan susah nak brek. haha. tapi over all okay la. ustazah pun sempoi. best la. :) minggu nietak berapa busy lagi. busy dengan beli bukunya memanjang everyday. dah lah beratur macam nak beli tiket match football.fuhhh,budak asasi ada 3000 orang kutts. sesak. weeks after thisi am going to be a busy girl takcukup tanah. cehh,macam nak terbang jer kan. kalau bolehla. jimat tenaga nak naik tangga or naik bus RM1 uw. haha.


conclusion nya. esok ada photoshoot untuk kad matrik. okay,memang tak ada kaitan dengan conclusion actually. who cares. this is my blog. haha. okay. assalamualaikum:)

♥ The Boss ♥

  
 Assalamualaikum :) I am suhaila. A girl who is trying to be a better muslimah through days. Pray for Gaza, please <3

♥ Leave me a message ♥



♥ Credits To ♥

Skin By Little Miss : //Suhaila Roslan
Edit by You : SUHAILAofie