**Suhaila's area**
heaven
Friday, October 12, 2012 | 7:28 AM | 0 ♥ Sweet Candy
assalamualaikum.

sllrrppp,,ssslllrrrpp,, sedapnya makan maggie ruski tomyam KAW nie. Memang kaw gila laa. sorry lah anda tak dapat rasa. okay,,,dengan makan maggie duduk sorang sorang dalam bilik bersama rumah yang telah senyap kerana majority penghuninya dah blah(balik kampung) perlu ke nak tulis dalam bracket ? okayy untuk orang yang skema jerrr. :D

slllrrrppp,,,satu suap lagi.upps bukan satu je. dah dua tiga pulak. haha. hesssshh,berbalik kepada tajuk. heaven ? ohh syurga siapa taknak masuk syurga? orang gila punn nak taw. tapi sekarang bukan nak cerita pasal syurga akhirat ,tetapinak cakap sikit pasal syurga dunia nie.

korunk nak tahu takkkk? yessss! tepat jam 10.30 pagi setelah penat lelah menjawab soalan CTU fuhhhhh,akhirnya tamat juga semester pertama ku di UiTM Puncak Alam nie. suka suka suka gila nak meninggal actually. kenapa heaven ? haissh,untuk pelajar yang macam aku nie,lepas exam memang syurga syurga syurga. syurga cinta. ehh apahal cinta ? abaikan abaikan. konflik la cinta cinta nie. heekhoookk.





bersama ini saya sertakan

ok,ceteka apa nie ? jawapan : maggie ruski tomyam yang sudah licin :D





OK,itu aja nak cakap kat post nie. bubbye.

assalamualaikum

♥ The Boss ♥

  
 Assalamualaikum :) I am suhaila. A girl who is trying to be a better muslimah through days. Pray for Gaza, please <3

♥ Leave me a message ♥



♥ Credits To ♥

Skin By Little Miss : //Suhaila Roslan
Edit by You : SUHAILAofie