**Suhaila's area**
The similarities of us.
Monday, October 29, 2012 | 9:46 AM | 0 ♥ Sweet Candy
assalamualaikum


yahhhhhh,terjah ! gila tiba tiba. okay post hari ini,malam ini memang dah lama dirancangkan,tapi tidak mempunyai keizinan yang cukup untuk update sebab kalau online je,FB dan Twitter sangat menghantui. Haha.

Okay,ceritanya adalah persamaan antara ahli keluarga aku dan ahli keluarga si kucing ini.Ohh,sebenarnya baru realize benda nie tima dah balik rumah cutiii. yela,tak ada apa nak difikirkan,maka terjadilah post ini yang tetiba tercipta dalam otak dengan sendirinya. hehe.

First of all kita mulakandengan bapaknyaa,ohhh namanya si putih.nama dia tak glamour sebab dia dijumpai tebeng di rumahku beberapa tahun yang lalu.so,kami tak ada idea nak bagi nama dia apa. belum cukup kreatif lagi. so terjadilah nama putih based on bulunya :)

ok,inilah si putih yang dah tua krepot bakal dapat cucu dah :P
persamaannya dengan ayah aku yang agak putih sebab chinese kan :P

ok,he is my beloved father forever, mr khairol bong abdullah :)
 ok ok,lebih kurang sama. haha. next mak si kucing namanya jaguar,hahahaha.kucing nie entah dari mana datang.usha si putih nie.berani taw si betina nie. si putih memang malu malu anjing puiihhh. haha. tibatiba je aku tengok si jaguar dah mengandung,,,eehhh bunting :P
nie mama kita :)
nyumnyum
bila dah bunting,,,jadi apa? beranak lahh dia.fyi,kuncing beranak taw bukan bertelur :P

atotototo,comelnya. from left,creamy,mocha,coppicino and milky.
you all,ada empat anak nya yang birthday 5 august 2012,tapi ada seekor je jantan. si coppicino tuhh. ohh memang lasak nakal gila nak meninggal. penat jaga dia. macam my family jugak ada seorang je adik lelaki. :)
the only boy in siblings,like coppicino.

bila dah ada satu je jantan,thats mean yang tiga ekor lagi betina lah kan ? yesss,here we are bong's daughters pun ada tiga sahaja :)
okay three girls --->
the eldest

me yawww.
one for me one for kakak :)

youngest sista.
mocha is hers . heee


ok there,penat dahhh. enjoy ! May Allah bless. Assalamualaikum :)


♥ The Boss ♥

  
 Assalamualaikum :) I am suhaila. A girl who is trying to be a better muslimah through days. Pray for Gaza, please <3

♥ Leave me a message ♥



♥ Credits To ♥

Skin By Little Miss : //Suhaila Roslan
Edit by You : SUHAILAofie