**Suhaila's area**
CONGRATULATIONS to my akak .
Sunday, November 4, 2012 | 8:05 PM | 2 ♥ Sweet Candy
assalamualaikum.

busy weekend. argghhh,penatt ~ Sabtu join my kakak and her friends hang out sini sana. Pekena coconut shake yang amat popular di klebang tuhh. aku nie nama je duduk klebang tapi serius tak pernah pergi rasa atau punn singgah dekat situ. sedangkan naik basikal punn boleh sampai. jalan kaki taknak la,,panas penat. :P erm,,kat coconut shake nie ada jual nasi lemak dan kuih kuih. kedai yang agak sempoi,,and ramai gila orang datang.tak putus putus. mungkin serve dia yang cepat buatkan orang tak jenuh nak menunggu. siapa suka menunggu kan ? hee.


Then,we had a movie SKYFALL yeahh,best. hero sangat tough i like ^^. rate ceria nie for me 4.5 stars over 5. heee. pergi jalan jalan then makan dekat kedai roti nan. one of popular kedai makan dekatmelaka nie. memang sedap. roti nan cheese dengan ayam tandori plus kuah dal. boleh bayangkan tak betapa sedapnya ? :) harga biasa je ,you must try one. slllrrrpp.
end of saturday. hang out nie,dari pagi balik malmm oohh,ayah pun dah duk bising balik lambat sangat :P

SUNDAY


KONVOKESYEN UTHM yang ke 12,ehh bukan aku yang convo. kakak yang convo. aku nie baru habis sem 1 asasi ada hati nak convo. memang lama lagilahh kan nak tengok aku naik pentas amik sijil convo tuh. papepun,insyaAllah :) okay memang dari melaka nak ke UTHM,johor mengambil masa selama 2 jam. plus stop kat R&R breakfast lagi kann. hehe. lepas subuh mandi terus siap bagai terus jalan. my kakak areen nie dia konvo sidang ke empat,thats mean pukul 2..30 petang nanti. tapi 12.30 dah kena daftar. sebab tuhh kena gerak awal kan.

sampai sampai sana yeahh nampak festa konvo. best jalan jalan cuci mata beli sikitsikit. thanks mama. kat sini jugak ada tempahan nak gubah bunga convo. sekejap je dia buat. murahpulakk tuh. tak ada lah yang selalu kat mall sampai beratus bagai harga dia. rasa macam tak suite dengan bendanya. hehe,for me laa.

okay dah penat berjalan dengan panas dan baju kurungnya,pergi lah dekat tempat mendaftar. haiissssh,memang lautan manusia la. ramai gila. kalau tutup mata2saat orang kat depan mesti dah tukar orang lain dah. okay macam biasa la convo parents sahaja boleh masuk. so tunggulah kami bertiga si iza,ashraaf dan aku di luar. tengok tv and skrin layar putih je laa. first sampai hausgilaa panas lah katakan. terus duduk kat kerusi yang betul betul sebelah air yang disediakan. sekali amik 2 tiga gelas. haha. namapak tak betapa hausnya kami. jadilah aku si kakak yang kena menjaga adik adik yang kalau bosan diorunk berlatih cheer. hobi yang sangat pelik. haha. penat nak layan. si ashraafnak g toilet sampai tiga kali. dah lahh tetiba hujan lebat kan. macammak minah aku jadi pakai payung ke sini ke sana. layan kan je laa. almost 4 hours tunggu kat luar. bosssaaaan. tapi  bila dah sampai nama kak areen ohh excited. siap marah dalam hati sebab ada mkcik lalu depan screen time aku nak snap pic kakak aku atas stage taw. hahah. exciteddd.











ok then dah habis majlis,pergi snap pic sana sini. yang dah booked hari tuh punya lagi. macam retisss rasanya :P finally dah setel,pergi masjid bereskan urusan dengan Allah dulu,baru pergi pulang   jubah. sebelum tuhh kitorunk beli makanan banyakkkkkkk dekat FESKON sebab lapar sangat tak makan dari tengahari. ahha. then teruskan perjalanan balik sampai rumah pada jam  11 lebih malam gitu. Alhamdulillah selamat semuanya :)

♥ The Boss ♥

  
 Assalamualaikum :) I am suhaila. A girl who is trying to be a better muslimah through days. Pray for Gaza, please <3

♥ Leave me a message ♥



♥ Credits To ♥

Skin By Little Miss : //Suhaila Roslan
Edit by You : SUHAILAofie