**Suhaila's area**
perkabungan dan penganugerahan :')
Tuesday, November 6, 2012 | 5:13 AM | 0 ♥ Sweet Candy

assalamualaikum.

based on the status,tahu dah ada satu  bahagia dan satu sedih,mehh  sue cerita yang sedihnya. sediiihhhhhhhhhhhh sannnngaaaatttt bila coppucino kita mati kena langgar :'( sobss,genap umur dia 3 bulan pada 5 nov 2012 waktu tuh jugak lah ajal dia sampai. punya la terkejut time before subuh adik sue kejut,cakap. "kak ella kak ella,,coppucino dah mati.mata dia terkeluar,ayah jumpa dekat pokok serai " waaaa terkejut aku terus bangun tidur. coppucino la yang menceriakan rumah,yang paling aktif,yang paling manja dan satu satunya jantan . haihh,dah takdir Allah. Rest in peace,my dear <3 Kakak love you muccchh :') Mama,ayah,kak areen,kak ija,acap love you tooooo,sayang.



Next,Hari Kualiti SKBR (Sekolah Kebangsaan Bukit Rambai) adik sue, the only one boy in the siblings punya hari Q. So,parents dijemput hadir,sue pun pergi la tak ada kerja dekat rumah ;) okay,,tahniah adik saya Muhammad Ashraaf Bin Khairol Bong . Keep it up sayang.He got second place in class. Alhamdulillah.

tahniah acap :)


acap and his friends :)


♥ The Boss ♥

  
 Assalamualaikum :) I am suhaila. A girl who is trying to be a better muslimah through days. Pray for Gaza, please <3

♥ Leave me a message ♥



♥ Credits To ♥

Skin By Little Miss : //Suhaila Roslan
Edit by You : SUHAILAofie