**Suhaila's area**
hari kejadiaanku.
Tuesday, December 11, 2012 | 8:38 AM | 0 ♥ Sweet Candy
Assalamualaikum semua :)

hurm,,hari ini memang rasa sangat penat. sangat busy dengan pendaftaran ADES "Asasi De' Sport" merangkap Hari Sukan untuk semua budak asasi di UiTM Puncak Alam ini. :) Hehe,macam macam perangai budak palam nie. Dalam penat pun berkali kali jugak ketawa and senyum. Tak ada masalah kalau kita bekerja sebagai satu keluarga kan? Pengalaman semua kita kongsi bersama. Ada manis dan ada pahitnya. Walaupun penat, im in a good mood to write a post about my bornday few days ago :)
from ammelia yusofff <3

blackforest cake

kakak areen sayang  <3


Hakimie :)

8th Disember. Ya akan menjadi tarikh yang dinanti nantikan setiap tahun. Bukan excited nak dapat hadiah sempena birthday tapi excited nak jadi orang yang bertambah umurnya dan berharap aku pun bertambah matang dalam semua dugaan dalam hidup nie. Mengajar aku menjadi insan bahagia di dunia dan akhirat. InsyaAllah <3 Rasa mcm baru je sekejap tulis post untuk birthday 2011. Ini dah lepas birthday 2012 dahh. Yeah ,perasan tak betapa cepat masa berlalu ? Perasan tak berapa banyak benda tak berfaedah aku dah buat. So,sempena 18 tahun sweeeeet 18th nie, i wish aku akan mengurangkan segala aktiviti yang tak berfaedah. The most adalah 'termenung'. OHH ? haha.

Obie :)

cake cake cake.
So,malam 8 disember setelah yang dijanjikan my sweet kakak areen datang mmembawa sebijik kek secret recipe,black forest. nyum nyum memang sedapp pun. Kak areen nie kalau guard boleh bagi masuk pukul 2 pagi,entah entah pukul 2 pagi baru dia sampai taw. Tunggu lah aku tercongok tiga orang dekat KKPR menanti kehadiran beliau. haha.Tapi rasa macam best sangat bila sambut dengan yang tersayang but a little bit sad tak dapat sambut dengan mama,ayah acap and ija. Takpe,krismas nie aku balik kita kena sambut taw ! Misssssss my family much. Mama......... T.T haha,mengadanya kau suhaila ? :P

HEHE,tak sabar nak balikkk. ella penat dekat sini,nak rest dekat rumah dengan family. Ok laaaa,pray for me sahabat. Assalamualaikum :)

♥ The Boss ♥

  
 Assalamualaikum :) I am suhaila. A girl who is trying to be a better muslimah through days. Pray for Gaza, please <3

♥ Leave me a message ♥



♥ Credits To ♥

Skin By Little Miss : //Suhaila Roslan
Edit by You : SUHAILAofie