**Suhaila's area**
Malam Tautan Kasih
Sunday, February 24, 2013 | 6:22 PM | 0 ♥ Sweet Candy

Assalamualaikum.

Hey im back to write a post about our Grand Dinner Asasi Uitm Puncak Alam 2012/2013. Waa macam tak percaya its only a month left for final exam. Then we will finish our faundation studies. Hmm banyak benda yang aku belajar time asasi nie. menjadikan diri lebih matang untuk tangani masalah. :)

Okay i am Sekretariat Mahasiswa Asasi who is yang bertanggungjawab untuk handle Dinner nie.yeahh series busy sangat handle program besar yang mengaitkan sampai 2000 orang kan. Kita memang tak boleh puaskan hati semua pihak. but for me bila kita dah all out buat yang terbaik,insyaAllah. Allah knows which the best.









So,after one month we have been preparing so many things for this dinner the time comes. The theme for the dinner is "Bedazzled and Charming " . Malam tuhh semua cantik cantik. semua handsome handsome.  Sampai nak pilih Miss Bedazzled and Mr Charming pun susah. HEE.

boys in M5:)
Im wearing my satin+lace grey dress with pink halfmoon shawl. and my shoes yang beli online je. yang beberapa hari je nak dinner baru beli. huhu.

Okay nonthing more to be story. I think gambar lagi boleh menceritakan keadaan sebenar rite :)


our shoes :)

grey pink 

with besties

love you obieee

PI009M5 :)





♥ The Boss ♥

  
 Assalamualaikum :) I am suhaila. A girl who is trying to be a better muslimah through days. Pray for Gaza, please <3

♥ Leave me a message ♥



♥ Credits To ♥

Skin By Little Miss : //Suhaila Roslan
Edit by You : SUHAILAofie